noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 35 Değerlendirme Değerlendirenler
@Best Studio abi sorunları liste halinde topladım.

1- regen sorunu mevcut, kesilen boslar metinler yeniden respawn olmuyor.
2- battlepass verilen efsun bonusları karaktere işlemiyor c tuşundan kontrol ettiğimde.
3-sol üst efektler aç kapat butonu çalışmıyor.
4-tooltip sorunu mevcut mobdan metinlerden düşen itemlerin tooltipleri gözükmüyor.
5-Aç kapa skilleri kapatınca tekrar yakamıyorsun. Örnek hava kılıcı diğerlerini denemedim fakat aynı sorun mevcut olabilir.
6-silah zırh tak çıkar yaptığında oyunda bir süre vakit geçirdikten sonra Bunu yapamazsınız. Yazısı mevcut çık gir yapmadan düzelmiyor hiç bir işlem yapılmıyor.
7-Ünvan sistemindeki önizlemedeki efektler ile verdiği efektler uyuşmuyor tamamiyle farklı.
8- +Basarken sorun var önizleme penceresi açılıyor birşeye tıklanmıyor.

Son düzenleme:
@Best Studio abi sorunları liste halinde topladım.

1- regen sorunu mevcut, kesilen boslar metinler yeniden respawn olmuyor.
2- battlepass verilen efsun bonusları karaktere işlemiyor c tuşundan kontrol ettiğimde.
3-sol üst efektler aç kapat butonu çalışmıyor.
4-tooltip sorunu mevcut mobdan metinlerden düşen itemlerin tooltipleri gözükmüyor.
5-Aç kapa skilleri kapatınca tekrar yakamıyorsun. Örnek hava kılıcı diğerlerini denemedim fakat aynı sorun mevcut olabilir.
6-silah zırh tak çıkar yaptığında oyunda bir süre vakit geçirdikten sonra Bunu yapamazsınız. Yazısı mevcut çık gir yapmadan düzelmiyor hiç bir işlem yapılmıyor.
7-Ünvan sistemindeki önizlemedeki efektler ile verdiği efektler uyuşmuyor tamamiyle farklı.
Hava Kılıcı ve Güçlü Beden Skillerinde kapatınca açılmıyordu bendede. Navicat veya ne kullanıyorsan hangi skillerde sorun varsa skill_proto tablosundan szCooldownPoly 2 yap sorun çözülüyor. Metinlerden ve bosslardan düşen itemler bende sorunsuz gözüküyor.
tooltip.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 3, Misafir: 0)

Geri