mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 36 Değerlendirme Değerlendirenler
Arkadaşlar bayram vesilesiyle perşembe günü yani 2 gün sonra memlekete gidiyorum 1-2 hafta olmuyacağım.
Gitmeden şimdiden filesi paylaşmayı düşünüyorum fileste eksiklikler sorunlar olabilir ücretli - ücretsiz destek verdiğim işler olduğu için vakit buldukça var olan sorunları çözdüm bazı yeni sistemler dahil ettim.
Daha öncede belirtmiştim v5 den sonra yeni bir sürüm gelmiyecektir çok büyük sorunlar dışında güncelleme yapmıyacağım bilginize.
Oyundaki eksikleri sorunları özel işlemleri kendiniz yapın yapamadığınızı sorun soruşturun konu açın.
Çözemediğiniz büyük sorunlar varsada bana bildirin hallederim.

Filesi gün içerisinde full paket halinde paylaşacağım
link nerde hocam link verirmisin.

Arkadaşlar bayram vesilesiyle perşembe günü yani 2 gün sonra memlekete gidiyorum 1-2 hafta olmuyacağım.
Gitmeden şimdiden filesi paylaşmayı düşünüyorum fileste eksiklikler sorunlar olabilir ücretli - ücretsiz destek verdiğim işler olduğu için vakit buldukça var olan sorunları çözdüm bazı yeni sistemler dahil ettim.
Daha öncede belirtmiştim v5 den sonra yeni bir sürüm gelmiyecektir çok büyük sorunlar dışında güncelleme yapmıyacağım bilginize.
Oyundaki eksikleri sorunları özel işlemleri kendiniz yapın yapamadığınızı sorun soruşturun konu açın.
Çözemediğiniz büyük sorunlar varsada bana bildirin hallederim.

Filesi gün içerisinde full paket halinde paylaşacağım
yolun açık olsun kardeşim şimdiden bayramın mübarek olsun

Friends, I'm going back to my hometown for the holiday on Thursday, in two days. I'll be gone for a week or two.
I'm planning to share the files before I leave, as there might be some missing information or problems. Since I provide paid and free support for various projects, I've fixed existing issues and included some new systems whenever I've had time.
As I mentioned before, there will be no new versions after v5; I will not be updating except for very serious issues. Just so you know.
Fix any shortcomings, problems, or special tasks in the game yourself. If you can't do something, ask questions, investigate, and start a discussion about it.
If you have any major problems that you can't solve, let me know and I'll take care of them.

I will share the files as a full package later today.
Thanks for the effort put into this project!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 2, Misafir: 0)

Geri