HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
evet bu sorun v4'de ortaya çıkmış ama çözülecek bir sorun büyük bir problem değilMerhaba Öncelikle Paylasim icin cok Tsk. ederiz. Benim saatlerdir urastigim ama yapamadim sorun var "karakter yaratamazsın" hatasi veriyor yoksa mevcut olan Hesaplar ile oyuna giris oluyor. Lütfen Acil Yardim Resim yüklüyorum bakabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 170337
Yok kral sessiz yazmaya devamSesli sohbet özelliği olacak mı?

Merhaba bu sorun v3 'de vardı v4 de böyle bir sorun yok yanlış sürümü kurmuş olmuyasın ?Merhaba Öncelikle Paylasim icin cok Tsk. ederiz. Benim saatlerdir urastigim ama yapamadim sorun var "karakter yaratamazsın" hatasi veriyor yoksa mevcut olan Hesaplar ile oyuna giris oluyor. Lütfen Acil Yardim Resim yüklüyorum bakabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 170337
Yakup abi bügün günlerden pazarYok kral sessiz yazmaya devam
Merhaba bu sorun v3 'de vardı v4 de böyle bir sorun yok yanlış sürümü kurmuş olmuyasın ?
hani diyorum bi güzellik yapsan garipleri sevindiysen 

Evet dogru hakklisin tsklerYok kral sessiz yazmaya devam
Merhaba bu sorun v3 'de vardı v4 de böyle bir sorun yok yanlış sürümü kurmuş olmuyasın ?

Sorunları çözerim diyorsanız paylaşayımYakup abi bügün günlerden pazarhani diyorum bi güzellik yapsan garipleri sevindiysen
![]()

Gerçi pekte sorun kalmadı ama şampiyon sistemi tam entegreli değil
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)