HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu sorunu bir kaç kişi yazdı bazıları şifreler 123 basit ondan olabilir dedi bugün kodların tamamını inceledim sistemsel açıklar mı var felan birşey bulamadım sonra FoxFS src'ine bakınca kodlarda makina id, ip adresi, port gibi kodlar buldum. Kullandığımız FoxFS src'inde açıklar var evet kişi ip bilgisi felan alıyor ve "123" şifrede basit olunca siliyor lamerler. Bugün ilk işim FoxFS 'i sourcesini tamamen kaldırmak olacak.yakup abi vds kurmuştum böyle bir mesaj bırakmışlar
Your database has been deleted. Send 0.004 BTC to bc1qdzh0kq8ghpe46m880rqf8n7gxsw83xqxtxeney before 24 hours to receive your complete database backup. Send payment transaction ID to irma.holmgren@atomicmail.io for verification. Upon confirmation, backup will be sent automatically. Failure to pay will result in public distribution of your complete database structure and contained data. Your SQL data is being held temporarily this window is closing. The choice to resolve this quietly remains yours for a limited time. No negotiation possible. Professional recovery requires immediate action
Filesin hiçbir kaynağında açık yok ama FoxFS 'e de böyle birşeyin koyulmasında hiç aklıma gelmezdi neyse sorunu öğrenmiş oldum.
Denedim bir sıkıntı yok gibiabi tılsıma efsun atmayı denermisin birde

Evet şifre basit olabilir ama ip adresini nasıl tespit etmesi sıkıntı sorun FoxFS sourcesinde direk bu lamerlere kullanılan ip adresini bildiriyor FoxFS komple değiştiriyorum şuanMevcut şifreler ile kullanırsan başka şeylerde bırakırlar dikkat et
1 dakika 'yı geçmez diye tahmin ediyorumAbi senin ui tasarım programı ile şunu yapmak kaç dk sürer ortalama

Videoları atmamın sebebi aslında bekliyenlerin ya bu heralde güncelleme vermez saldı gibi düşüncelere kapılmamaları için yoksa çok abbarılı bir sistem değil amaç boş durmadığımı uğraştığımı görmeleriyakup hocam videoları atarak tahrik ediyosun ayıp oluyorellerine emeğine sağlık
![]()

Selamlar,yakup abi vds kurmuştum böyle bir mesaj bırakmışlar
Your database has been deleted. Send 0.004 BTC to bc1qdzh0kq8ghpe46m880rqf8n7gxsw83xqxtxeney before 24 hours to receive your complete database backup. Send payment transaction ID to irma.holmgren@atomicmail.io for verification. Upon confirmation, backup will be sent automatically. Failure to pay will result in public distribution of your complete database structure and contained data. Your SQL data is being held temporarily this window is closing. The choice to resolve this quietly remains yours for a limited time. No negotiation possible. Professional recovery requires immediate action
Brut Force ile çok basit bir şekilde erişim sağlayabilirler, mysql den patlamışsın bir sonraki kurulumunda mysql şifelerini değiştirmelisin.
Gardaşım her zaman sahnedesin bilmeyenler, aramıza yeni katılanlardandır. Tam yol ileri emeğine sağlık.Bu sorunu bir kaç kişi yazdı bazıları şifreler 123 basit ondan olabilir dedi bugün kodların tamamını inceledim sistemsel açıklar mı var felan birşey bulamadım sonra FoxFS src'ine bakınca kodlarda makina id, ip adresi, port gibi kodlar buldum. Kullandığımız FoxFS src'inde açıklar var evet kişi ip bilgisi felan alıyor ve "123" şifrede basit olunca siliyor lamerler. Bugün ilk işim FoxFS 'i sourcesini tamamen kaldırmak olacak.
Filesin hiçbir kaynağında açık yok ama FoxFS 'e de böyle birşeyin koyulmasında hiç aklıma gelmezdi neyse sorunu öğrenmiş oldum.
Denedim bir sıkıntı yok gibi
Evet şifre basit olabilir ama ip adresini nasıl tespit etmesi sıkıntı sorun FoxFS sourcesinde direk bu lamerlere kullanılan ip adresini bildiriyor FoxFS komple değiştiriyorum şuan
1 dakika 'yı geçmez diye tahmin ediyorum
Videoları atmamın sebebi aslında bekliyenlerin ya bu heralde güncelleme vermez saldı gibi düşüncelere kapılmamaları için yoksa çok abbarılı bir sistem değil amaç boş durmadığımı uğraştığımı görmeleri![]()
Neyin linkini bulamadın hocamlink bulamadım rica etsem paylaşır mısınız
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)