HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
servere girdim ama bazı özellikleri yapamadım ya mesela ox var mı ox başlatamadım sonra eski videoda girdiğin kodları çalıştıramadım /bot spawn 1/bot spawn a 1/bot spawn b 1 bunları bot filan gelmedi bunları nasıl yapacaz bilgi verir misin
metinlere bar ekledim, birde barların üst üste konulmasını sağladım.selam dostum. yang düşmeme sorununu hallettinmi acaba çözdüysen benide aydınlatırmısın . sizde son sürümde böyle bir sorun yok mu ? yere hiç yang düşmüyor. birde oto av açmak için harici bir nesne mi kullanılıyor.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
metinlere bar ekledim, birde barların üst üste konulmasını sağladım.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Altın barından mı bahsediyorsun
evet slotlardan hiç yang düşmüyor bende bütün metinlere ekledimAltın barından mı bahsediyorsun
Selamlar,Sorun için şöyle bi çözüm buldum kendimce sorun çıkarır mı çıkarmaz mı daha bilgili birileri yorum yaparsa onların çözümlerini de uygulayabiliriz.
Sorun: binek üzerindeyken metin taşına veya slotlara vuruş animasyonu yapıyor ancak hasar işlemiyor (veya çok dibine girince işliyor). otomatik avın takılmasına da sebep oluyor.
atak mesafesini artırdım illa ki sorunun asıl kaynağı burası değildir kötü de olsa çözümdür 55-120 farm server yapacağım için sorun olacağını düşünmüyorum.
game/src/battle.cpp
Kod:bool battle_distance_valid_by_xy(long x, long y, long tx, long ty) { long distance = DISTANCE_APPROX(x - tx, y - ty); if (distance > 170) // 170 sınırını 450'e çektim return false; return true; }
Kod:bool battle_distance_valid_by_xy(long x, long y, long tx, long ty, bool isRiding) { long distance = DISTANCE_APPROX(x - tx, y - ty); int max_distance = isRiding ? 450 : 170; // Binekteyse 450, değilse 170 if (distance > max_distance) return false; return true; } bool battle_distance_valid(LPCHARACTER ch, LPCHARACTER victim) { if (!ch || !victim) return false; return battle_distance_valid_by_xy(ch->GetX(), ch->GetY(), victim->GetX(), victim->GetY(), ch->IsRiding()); }
oto avdaki takılmayı bineklerin atak sorununu böyle çözebiliyoruz ama. karakterlerin vs sırasında veya yerden moblara vuruşlarında da sorunlar mevcut düz ataklar da. 170i artırabiliriz 250-300 yapabiliriz ama sorunlar doğrurur mu benim bilgim bura da bitiyor.![]()
Range minimize tutarsanız, en azından sorunu çözecek kadar bir sorun olmaz.
Sorunlara Eklenenler;
Nesne market depo açılmıyor, tıkladığında geri atıyor.
Oto av tren sorunu mevcut.
Oto sil sat sorun mevcut.
Global Rank stabil çalışmıyor, beliri bir süre sonra suspend oluyor.
@Best Studio gardaşım bunlar yeni eklenen.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 4, Üye: 0, Misafir: 4)