HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kral packlerinde eksik vardır bot sisteminde bir sorun yok ayrıca ışınlanma yüzüğü quest okutmak zor bişi değil bu kadar basit sorunlar için buraya yazmaya gerek yok ch1 de ortak ch yazmasının sebebi corelere bölünmüş chler o yüzden öyle.Öncelikle paylaşım için teşekkürler eline emeğine sağlık.
Işınlanma yüzügüne de tıklanmıyor
Bot_spawn yazıp bot onumde çıkınca client direkt kapanıyor syserr vermiyor game sourxe de Syserr vermiyor
Oyuna girdiğimde bazen giriş esnasında silah kostümü gözükmüyor. Özellikle ninjanin başlangıç silah kostümü.
Lycana ait birkaç silah kostümü mevcut
Ch1 den giriyorum ama M1 de ortak ch yani ch99 yazıyor nasıl ch1 yapabilirim
Selamlar,bineklerin son sürümde bu takılması atak işlememesi problemi 02.12 sürümün de yok şimdi diğer sürümleri de kurucam test edicem dosyalarda karşılaştırma yapıcam sanırırım son sürüm v4'de bu problem meydana gelmiş gibi gözüküyor binek atak fix diye bi dosya da paylaşılmış linki kırık bulamıyorum onuda incelemek lazım tabi ki. @Best Studio dostum büyük güncelleme olmadan bi ara fixle şu sorunumuza bi bakabilirmisin.? sana zahmet.
Binek attack fix dosyası, daha önce binek üzerinde hiç attack yapmıyordu buna istinaden paylaşılan bir dosyaydı bilginiz olsun.
çok kolay güzel kurulum videosu olmuş root dan ip mi ayarladım sunucu açık herşeyi tamam ama ch kapalı görünüyor şifreyi yanlış yazınca yanlış kullanııc adı şifre diyor doğru yazınca bağlanıyorda kalıyor sebebi nedir ?
Son düzenleme:
Bu devirde mt2 ye ram nasıl yetmesin? Nasıl yawRam yetersiz gelmiş olabilir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 8, Üye: 3, Misafir: 5)