HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sunucuyu localde kurdum dedim ki vds'e taşıyım arkadaşlarım ile oynayayım dedim gerekli packetleri yükledim 13.5 32bit şeklinde kurulum yaptım ama localde açılan oyun vds'de açılmıyor sizce neden?
ben açtım kendi sunucumda hatta şuan aktif root dosyanı düzenle ip kısmına game.caliskanbilisim.net yaz girsunucuyu localde kurdum dedim ki vds'e taşıyım arkadaşlarım ile oynayayım dedim gerekli packetleri yükledim 13.5 32bit şeklinde kurulum yaptım ama localde açılan oyun vds'de açılmıyor sizce neden?
1 online olsun@Best Studio Gardaşım bu sorunlara ek olarak binek üzerinde oto avda iken belirli bir süre sonra damage işlemiyor metin taşına örneğin 40-45 dakika attack yapıyor metin taşlarını kesiyor ancak bir süre sonra char attack yapıyor ama damage işlemiyor. Client içerisinde metin taşları içinden geçmeyi kapattım ama sonuç değişmedi bilgine gardaşım.Gardaşım bugün biraz daha detaylı inceleme fırsatım oldu şuan yaşadığım sorunlar aşağıdaki gibidir.
Otomatik AV + Oto Login aktif iken char oyundan düştüğünde tekrar login olduğunda binek üstünde başlamıyor.
Oyuna Giriş yaptığında bazen kostüm varken silah görünmüyor bazen görünüyor gibi sorunlar mevcut.
Pazar alanında sadece normal pazar kuruluyor onunda item gerekiyor kodu /i 50200 1 bunun dışında çevrimdışı pazar kurulmuyor.
Şaman Buff çalışmıyor tepki yok.
Işınlanma yüzüğü çalışmıyor. birden fazla var arasında 1 tanesi çalışıyor onda da kordinatlarda sorun var revize edilmesi gerekli.
Zindan Mağazası çalışmıyor mevcut değil uyarısı veriyor
Görev panelinden bos kestiğinde saymıyor.
At madalyonu ve yemi üst üste binmiyor yani stacklenmiyor ve seviye atlamıyor
Azakudar Zindanı ışınlanma sorunu mevcutr, zindana ışınlan dediğinde büyülü orman girişine atıyor kordinatların revize edilmesi gerekli.
Kıvırık Anahtar bileti ve buna benzer bir kaç tane daha bilet silah kılıç özellikleri ile görünüyor.
Biyologa ışınlan dediğin zaman köye ışınlanıyor köyden de biyoloğa gititğin zaman eşya paneli açılıyor pencereye koyduğun zaman eşyayı almıyor. Biyolog ışınlanma kordinatı revize edilmesi gerekli. Item verilmiyor.
@Best Studio
Ekli dosyayı görüntüle 165381
Ekli dosyayı görüntüle 165380
Ekli dosyayı görüntüle 165379
Ekli dosyayı görüntüle 165370
Öncelikle paylaşım için teşekkürler eline emeğine sağlık.
Işınlanma yüzügüne de tıklanmıyor
Bot_spawn yazıp bot onumde çıkınca client direkt kapanıyor syserr vermiyor game sourxe de Syserr vermiyor
Oyuna girdiğimde bazen giriş esnasında silah kostümü gözükmüyor. Özellikle ninjanin başlangıç silah kostümü.
Lycana ait birkaç silah kostümü mevcut
Ch1 den giriyorum ama M1 de ortak ch yani ch99 yazıyor nasıl ch1 yapabilirim
Işınlanma yüzügüne de tıklanmıyor
Bot_spawn yazıp bot onumde çıkınca client direkt kapanıyor syserr vermiyor game sourxe de Syserr vermiyor
Oyuna girdiğimde bazen giriş esnasında silah kostümü gözükmüyor. Özellikle ninjanin başlangıç silah kostümü.
Lycana ait birkaç silah kostümü mevcut
Ch1 den giriyorum ama M1 de ortak ch yani ch99 yazıyor nasıl ch1 yapabilirim
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)