HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
tamam da bunlar zor şeyler değil ki ,bu işlerle uğraşan herkesin çözebileceği şeyler, bilmiyosanız zaten biraz araştırın çözeceksiniz![]()
yakup kardeşim çok emeğin var paylaşım için teşekkürler tertemiz olmuş.
2 Önemli sorun var
1.cisi demageler şaşırıyor metin/mob farketmiyor
2.cisi metinlerden item düşmüyor
3.cüsü lang değiştirince client log veriyor Hata kodu : module object has no attribute 'TOOLTIP_APPLY_ENCHANT_ELECT'
şimdilik gördüklerim bunlar tekrardan teşekkürler@BEST Production
kral bilmeyenler de var ben sorunlarını söylemek istedim neyden ne çıkarıyorsunuz kafayı yedirtirsiniz insana.tamam da bunlar zor şeyler değil ki ,bu işlerle uğraşan herkesin çözebileceği şeyler, bilmiyosanız zaten biraz araştırın çözeceksiniz
yemek istiyosan sıkıntı yok, sorun gördüklerin bunlar ise çözebilirsin ve burda çözümleri paylaşabilirsin, yani yazdığından ne çıkabilirkral bilmeyenler de var ben sorunlarını söylemek istedim neyden ne çıkarıyorsunuz kafayı yedirtirsiniz insana.
yemek istiyosan sıkıntı yok, sorun gördüklerin bunlar ise çözebilirsin ve burda çözümleri paylaşabilirsin, yani yazdığından ne çıkabilir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)