HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yeni video buraya gelmeden izledim kalite kalite eline sağlık
Filesin güncel halini konuya ekledim, yeni V4 sürümünü indirebilirsiniz.
“Ne eklendi, ne düzeltildi?” diye sormayın
Oyunda mevcut sorunların çoğu giderildi, yapı baştan sona elden geçirildi ve birçok yeni sistem eklendi.
Üşengeçler için
sandık içerikleri, mob ayarları ve dropların yaklaşık %90’ı düzenlenmiş durumda.
Yine de kendi server yapınıza göre ufak tefek dokunuşlar yapmanız faydalı olur.
Bir süre güncelleme gelmeyebilir iş yoğunluğum nedeniyle çok fazla vakit ayıramıyorum.
Bundan sonraki güncellemeler GitHub üzerinden paylaşılacak. Böylece sürekli büyük dosyalar indirmenize gerek kalmaz hem sizin hem benim için daha az eziyet olur.
Filesi beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz, iyi ya da kötü bulabilirsiniz o kısım tamamen size kalmış.
Ben elimden geldiğince çok fazla vaktim olmasa da Metin2 camiası için böyle bir yapı ortaya koymaya çalıştım.
Umarım birçoğunuza faydası olur.
Herkese iyi forumlar, iyi eğlenceler

Oyunda mevcut sorunların çoğu giderildi, yapı baştan sona elden geçirildi ve birçok yeni sistem eklendi.
Üşengeçler için
sandık içerikleri, mob ayarları ve dropların yaklaşık %90’ı düzenlenmiş durumda.Yine de kendi server yapınıza göre ufak tefek dokunuşlar yapmanız faydalı olur.
Bir süre güncelleme gelmeyebilir iş yoğunluğum nedeniyle çok fazla vakit ayıramıyorum.
Bundan sonraki güncellemeler GitHub üzerinden paylaşılacak. Böylece sürekli büyük dosyalar indirmenize gerek kalmaz hem sizin hem benim için daha az eziyet olur.
Filesi beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz, iyi ya da kötü bulabilirsiniz o kısım tamamen size kalmış.
Ben elimden geldiğince çok fazla vaktim olmasa da Metin2 camiası için böyle bir yapı ortaya koymaya çalıştım.

Eline emeğine sağlık tertemiz altyapı herkese tavsiye ederim.Filesin güncel halini konuya ekledim, yeni V4 sürümünü indirebilirsiniz.
Üşengeçler içinsandık içerikleri, mob ayarları ve dropların yaklaşık %90’ı düzenlenmiş durumda.
Yine de kendi server yapınıza göre ufak tefek dokunuşlar yapmanız faydalı olur.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 2, Misafir: 0)