noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 35 Değerlendirme Değerlendirenler
Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar bugün akşam 20:00 ila 22:00 arası yeni linkler upload edilecektir.
Real işimden dolayı tam odaklanamadım ve bazı sistemleri bitiremedim. Ne eksik ne fazla tam bilmiyorum.
Linkleri upload ettiğimde sorun veya bug varsa bildirirseniz elimden geldiğince düzeltirim.

Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar bugün akşam 20:00 ila 22:00 arası yeni linkler upload edilecektir.
Real işimden dolayı tam odaklanamadım ve bazı sistemleri bitiremedim. Ne eksik ne fazla tam bilmiyorum.
Linkleri upload ettiğimde sorun veya bug varsa bildirirseniz elimden geldiğince düzeltirim.
Hayırlı sabahlar gardaşım, update sonrası but var ise hızlıca herkes bir taraftan tespit eder iletiriz hemen.

babacımc ellerinize sağlık her şey on numara lakin ben bunu kendim local ortamda oynuyorum tek başıma diğer fileslerde atak server kullandığımda çok rahat editli item yapıp nesne markete atıyordu veya wmcp panel kurup oradan ayarlarını görebiliyordum abi bunda ne yaptıysam ne item yaratabildim ne web panele bağlayabildim server bulunamadım diyor wmcpde her neyse atakta görse yine razıydım item listesini çekemiyor diğer serverler locale turkey mantığıyla çalısıyor bi bu locale europa yazıyor acaba onun yüzünden mi kafayı yedim kendimi kesip atmamak için zor duruyorum :))) birde linçlemeyinde konunun girişinde yapılan eklentilerde admin panel gördüm fileste bu oyun içi kodlamı aktif oluyor veya kısayolumu var aydınlantırsanız sevinirim ben bu swde item yaratmak istiyorum efsunlu şekilde sadece aracı bi program pls

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)

Geri