HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Vrunner zaten uzun zamadan beri kurulu ben 2 tane farklı "vrunner + normal" başlatma scripti yazdım isteyen vrunner ile başlatır isteyen vrunnersiz başlatır daha nasıl anlatayım kibence vrunner kurduysan syserr log veya game core dosyalarını silmeyi devre dışı bırak sadece oyun açılsın kanal düşünce

bot player çağırdım ama geri göndermek için /bot_clear komutunu giriyorum bu komut mevcut değil diyor.
/bot_spawn 10 ( Random bot oluşturur | 10 = Bot sayısı )bot player çağırdım ama geri göndermek için /bot_clear komutunu giriyorum bu komut mevcut değil diyor.
/bot_spawn_a 10 ( Kırmızı bayrak bot oluşturur | 10 = Bot sayısı )
/bot_spawn_b 10 ( Sarı bayrak bot oluşturur | 10 = Bot sayısı )
/bot_spawn_c 10 ( Mavi bayrak bot oluşturur | 10 = Bot sayısı )
/bot_delete ( Oyundaki tüm aktif botları siler )
/bot_delete_name ( Sadece belirttiğin isme sahip botu tekil olarak siler )
/bot_total ( Oyundaki aktif oluşturulmuş bot sayısını gösterir )
/bot_reload ( Bot yapılandırma dosyalarındaki (.txt veya .json) değişiklikleri sunucuyu yeniden başlatmadan anında yeniler )
sorun anlatman değil zaten sadece öneri core verdiğinde adma coreyi görüp çözüme kavuştursun vs diye öneride bulundum vrunerli başlatma scripti için diyorum bunuVrunner zaten uzun zamadan beri kurulu ben 2 tane farklı "vrunner + normal" başlatma scripti yazdım isteyen vrunner ile başlatır isteyen vrunnersiz başlatır daha nasıl anlatayım ki![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)