berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 36 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Güncellemeler github üzerinden verilse keşke böyle sürekli full paket yüklemek senin için de zor files üzerinde değişiklik yapanlar için de zor. Github üzerinden olsa hangi dosya değiştiğini görebiliriz
github kullanmayı maalesef herkes tam bilmediği için böyle arkadaşımız zahmet ediyor yapıyor eline sağlık olsun arkadaşın yinede en çok yük ona oluyor

Güncellemeler github üzerinden verilse keşke böyle sürekli full paket yüklemek senin için de zor files üzerinde değişiklik yapanlar için de zor. Github üzerinden olsa hangi dosya değiştiğini görebiliriz
Aslında bunu daha önce düşündüm ve projenin tamamını GitHub’a yüklemiştim. Böylece her seferinde 3–4 GB dosya indirmeye gerek kalmayacak, düzenlediğim hatalar, eklediğim sistemler ve yaptığım iyileştirmeler anında erişilebilir olacaktı. GitHub üzerinden güncellenen dosyalarda açıklama ve tarih bilgisi yer aldığı halde “Hangi dosya değişti?”, “Neyi indireceğiz?”, “Ne güncellendi?” gibi soruların üst üste gelmesi nedeniyle bu fikirden geçici olarak vazgeçtim. :)

Aslında bunu daha önce düşündüm ve projenin tamamını GitHub’a yüklemiştim. Böylece her seferinde 3–4 GB dosya indirmeye gerek kalmayacak, düzenlediğim hatalar, eklediğim sistemler ve yaptığım iyileştirmeler anında erişilebilir olacaktı. GitHub üzerinden güncellenen dosyalarda açıklama ve tarih bilgisi yer aldığı halde “Hangi dosya değişti?”, “Neyi indireceğiz?”, “Ne güncellendi?” gibi soruların üst üste gelmesi nedeniyle bu fikirden geçici olarak vazgeçtim. :)
Hi Best Production, I already told you about the multilingual client system problems; it's the same on the server side. I'm using French, but the quests are in Turkish.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)

Geri