HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
github kullanmayı maalesef herkes tam bilmediği için böyle arkadaşımız zahmet ediyor yapıyor eline sağlık olsun arkadaşın yinede en çok yük ona oluyorGüncellemeler github üzerinden verilse keşke böyle sürekli full paket yüklemek senin için de zor files üzerinde değişiklik yapanlar için de zor. Github üzerinden olsa hangi dosya değiştiğini görebiliriz
Aslında bunu daha önce düşündüm ve projenin tamamını GitHub’a yüklemiştim. Böylece her seferinde 3–4 GB dosya indirmeye gerek kalmayacak, düzenlediğim hatalar, eklediğim sistemler ve yaptığım iyileştirmeler anında erişilebilir olacaktı. GitHub üzerinden güncellenen dosyalarda açıklama ve tarih bilgisi yer aldığı halde “Hangi dosya değişti?”, “Neyi indireceğiz?”, “Ne güncellendi?” gibi soruların üst üste gelmesi nedeniyle bu fikirden geçici olarak vazgeçtim.Güncellemeler github üzerinden verilse keşke böyle sürekli full paket yüklemek senin için de zor files üzerinde değişiklik yapanlar için de zor. Github üzerinden olsa hangi dosya değiştiğini görebiliriz

Hi Best Production, I already told you about the multilingual client system problems; it's the same on the server side. I'm using French, but the quests are in Turkish.Aslında bunu daha önce düşündüm ve projenin tamamını GitHub’a yüklemiştim. Böylece her seferinde 3–4 GB dosya indirmeye gerek kalmayacak, düzenlediğim hatalar, eklediğim sistemler ve yaptığım iyileştirmeler anında erişilebilir olacaktı. GitHub üzerinden güncellenen dosyalarda açıklama ve tarih bilgisi yer aldığı halde “Hangi dosya değişti?”, “Neyi indireceğiz?”, “Ne güncellendi?” gibi soruların üst üste gelmesi nedeniyle bu fikirden geçici olarak vazgeçtim.![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)