HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Güncel linkler ne zaman gelir hocam eline sağlık
Baya iyi oldu
Aşır geçerli olmuş gardaşım emeğine sağlık
Standing mount’u eklerken pyapplicationmodule’e bol bol baktım farklı da olsa metodlar mantığını anlamamda yardımcı oldu, ciaran’ın üzerine farklı bir forumda paylaşılan fixler de atılmış bir sorun görmedim eline sağlık paylaşım için teşekkürler
Rica ederim evet birçok hatası ve düzeltilmesi gereken yerler vardı düzeltim şuan için bir sorunu yok gibi sadece resmi sunucuda bunun üstünde dans hareketleri çalışıyor mu onda emin olamadığım için aktif etmedim.
Güncel linkler ne zaman gelir hocam eline sağlık
Rica ederim bugün gün içerisinde güncel linkler gelir
@BEST Production kral tek link tüm dosyalar şeklinde yapma şansın var mıRica ederim evet birçok hatası ve düzeltilmesi gereken yerler vardı düzeltim şuan için bir sorunu yok gibi sadece resmi sunucuda bunun üstünde dans hareketleri çalışıyor mu onda emin olamadığım için aktif etmedim.
Dans hareketleri çalışıyor resmî sunucuda test edildi hepsi aktif hocam 29.11.2025 dosylarındaRica ederim evet birçok hatası ve düzeltilmesi gereken yerler vardı düzeltim şuan için bir sorunu yok gibi sadece resmi sunucuda bunun üstünde dans hareketleri çalışıyor mu onda emin olamadığım için aktif etmedim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)