HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
At çağırma questini bir türlü aktif edemedim. horse_summon ile çağırınca da başka bir at geliyor, normal official at gelmiyor. Sorunlu mu acaba? At çağırmada skill’ler gibi bir problem mi var
Ayrıca demircideki craft questini okuttum gm hesapda görünmüyor ama normal hesaplarda görünüyor buda garip geldi bana
Admin.sh de sunuyucu durdurma fonksiyonu çalışmıyor
Ayrıca demircideki craft questini okuttum gm hesapda görünmüyor ama normal hesaplarda görünüyor buda garip geldi bana
Son düzenleme:
Söylemek istediği şuan hali hazırdaki bot sistemine extra özellik vs gelmeyecek ancak zaten var olup da düzgün çalışmayan gibi yerlerini düzeltebilir bunu söylemek istiyorYani şimdi bot sistemi üzerinde bir takım iyileştirmelerin veya güncellemelerin yapılacağını mı söylüyorsunuz
Anladım aksini düşünmüştüm ama yine de cevapladığın için teşekkürlerSöylemek istediği şuan hali hazırdaki bot sistemine extra özellik vs gelmeyecek ancak zaten var olup da düzgün çalışmayan gibi yerlerini düzeltebilir bunu söylemek istiyor
At sistemini güncel resmi sunucudaki ile aynı yaptım ondan sana değişik geliyorAt çağırma questini bir türlü aktif edemedim. horse_summon ile çağırınca da başka bir at geliyor, normal official at gelmiyor. Sorunlu mu acaba? At çağırmada skill’ler gibi bir problem mi var

EDW4RD gm carı buga girdi cracft ondandır düzeltecem
admin.sh 'deki server durdurma fonksiyonu bozuk vrunner ayarı yapılmadı düzeltecem
Wslik için bayabi absürt alt yapıdan gitsen iyi olur senin içinGerçekten güzel görünüyor eline emeğine sağlık paylaşım için Teşşekür ederim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 3, Misafir: 0)