HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
şu şekilde 4 hesap açtım mesela 3 metin vardı haritada sırayla başlattım sıkıntı yok biri saldırmıyor ama 4 hesapta oto av açıkken tek metin attıgımda ortaya 3 üde aynı anda metini senin açıklamana göre rezerv ediyor ve 4 hesap aynı anda saldırmaya başlıyor
Upgrade sorunu ile bende karşılaştım + basılmıyor bu konu özelinde de desteğini rica ederiz üstadBunun aslında filesten çok kiraladığın sunucunun özellikleri düşük vede internet alt yapısının kötü olması ilede ilişkilidir.
Client tarafında performans tabanlı sorunları gördükçe düzenlerim.
ALLAH 'da seni göldürsün kahkaha attım
Oyun seçeneklerini değiştirmeyi düşünüyorum. Elveron oynuyanınız varsa ordaki oyun seçeneklerini entegre etmeyi düşünüyorum.
Ses ayarlarının sorunu yokta aktif gm ve gm çardaysan uyarı niteliğinde oyunculara bildiriyor gm hesabı oyundan çıkart gm 'siz çardan denermisin.
![]()
![]()
At skillerini düzeltemedim en kısa zamanda düzeltecem

Büyülü metal ve diğer alanlarda upgrade çalışıyor.
Son düzenleme:
Oto avı ben de biraz inceledim. Söylediğin gibi, menzilde metin yoksa ve tek bir metin spawn olursa hesaplar aynı anda metni hedef alıp kesiyor. Bazen boşta metin olsa da gidip dolu olanı kesiyor gibi geldi ama tam emin değilim. Oto avın metinlere takılmasından da kaynaklanabilir. Tren olup olmadığını daha net anlayabilmek için oto avın 10–15 hesapla test edilmesinin daha stabil ve sağlıklı sonuç vereceğini düşünüyorum.şu şekilde 4 hesap açtım mesela 3 metin vardı haritada sırayla başlattım sıkıntı yok biri saldırmıyor ama 4 hesapta oto av açıkken tek metin attıgımda ortaya 3 üde aynı anda metini senin açıklamana göre rezerv ediyor ve 4 hesap aynı anda saldırmaya başlıyor
-Ateş hayaleti ile npcler, petler, binekler ve -15 karakterler de dahil olmak üzere neredeyse her şeyi kesebiliyoruz
-Nesne marketten farklı farklı itemler alınca alınan itemin ep değeri eksiliyor fakat nesne deposuna sadece en son alınan item geliyor diğerleri yok oluyor ama ep eksiliyor
-Level atlayınca skill verme menüsünde verilebilecek kaç adet skill olduğu yazmıyor
-Karabüyü surada alev vuruşu karakterin kendisine de hasar veriyor
-Nesne marketten farklı farklı itemler alınca alınan itemin ep değeri eksiliyor fakat nesne deposuna sadece en son alınan item geliyor diğerleri yok oluyor ama ep eksiliyor
-Level atlayınca skill verme menüsünde verilebilecek kaç adet skill olduğu yazmıyor
-Karabüyü surada alev vuruşu karakterin kendisine de hasar veriyor
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)