HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ilgin ve alakan için teşekkür ederim kralBunun aslında filesten çok kiraladığın sunucunun özellikleri düşük vede internet alt yapısının kötü olması ilede ilişkilidir.
Client tarafında performans tabanlı sorunları gördükçe düzenlerim.
ALLAH 'da seni göldürsün kahkaha attım
Oyun seçeneklerini değiştirmeyi düşünüyorum. Elveron oynuyanınız varsa ordaki oyun seçeneklerini entegre etmeyi düşünüyorum.
Ses ayarlarının sorunu yokta aktif gm ve gm çardaysan uyarı niteliğinde oyunculara bildiriyor gm hesabı oyundan çıkart gm 'siz çardan denermisin.
![]()
![]()
At skillerini düzeltemedim en kısa zamanda düzeltecem
Cümlemizin inşallah, bu arada sunucuyu yeni başlatmıştım direk test çara girdim gm çar oyunda yok yine de ses geliyorBunun aslında filesten çok kiraladığın sunucunun özellikleri düşük vede internet alt yapısının kötü olması ilede ilişkilidir.
Client tarafında performans tabanlı sorunları gördükçe düzenlerim.
ALLAH 'da seni göldürsün kahkaha attım
Oyun seçeneklerini değiştirmeyi düşünüyorum. Elveron oynuyanınız varsa ordaki oyun seçeneklerini entegre etmeyi düşünüyorum.
Ses ayarlarının sorunu yokta aktif gm ve gm çardaysan uyarı niteliğinde oyunculara bildiriyor gm hesabı oyundan çıkart gm 'siz çardan denermisin.
![]()
![]()
At skillerini düzeltemedim en kısa zamanda düzeltecem

Sende çıkart bi 2 el ateş et belki ses kesilirCümlemizin inşallah, bu arada sunucuyu yeni başlatmıştım direk test çara girdim gm çar oyunda yok yine de ses geliyor![]()

hocam oto avda aynı hedefe saldırma devam ediyor ya :/Sende çıkart bi 2 el ateş et belki ses kesilir![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)