HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar kusura bakmayın gerçekten beklettim sizi ama beklediğinize emin değecek bir files olacak.
Bugün son artık herşey bitti. Neler değişti neler düzeltildi neler eklendi hepsini not aldım. Bunu sizle paylaşcam kendiniz de bakarsınız.
Lonca sisteminde yazılar birbrine karışmıştı yorumdaki arkadaşın isteği üzerine yapmışken tr 'nin neredeyse hemen hemen aynı özellik fonksiyonlarına sahip bir lonca sistemi yapayım dedim %90 'lık kısmı bitti.
Geriye kalan kısmında artık filesi github üzerinden güncelliyeceğim hem daha kolay erişim sağlarsınız hemdeerişim açısından kolay olacak.
abi takriben bi saat verir misin foruma gir çık yapmaktan yoruldum

Emeğinize sağlık incelemeye fazla fırsatım olmadı fakat değerli sistemler var. Hem üzerinde çalışmak için hem de sökmek için kullanılabilir olarak düşünüyorum. Paylaştığınız için teşekkürler. Diğer karakterlerde var mı bilmiyorum ama şaman karakterinde denk geldim ışınlandıktan sonra çevredeki npcler bozuluyor ve karakteri taklit ediyor gibi düşünebilirsiniz. Örneğin karakter binekten in bin yapana kadar karakter koştuğunu npc olduğu yerde koşuyor. Şayet denk gelmediyseniz fırsatım olursa video iletebilirim. Ayrıca yorumları okudukça insanımızın asla doymadığını ve sürekli hazır istediğini daha iyi anlıyorum. Destek vermeniz güzel bir hareket
Eklledim sorunları fixledimHeyecanla bekliyoruz eğer öneri ve istek alıyorsan oto av ekler misin fileslere internette mevcutta drake vs var ama sorunlu sanırım dosyalar mümkünse teşekkür ederiz emeğine sağlık
10 dakika sonra hazır sayılır.abi takriben bi saat verir misin foruma gir çık yapmaktan yoruldum![]()
Rica ederimpaylaşım için teşekkürler
Teşekkür ederim video çekme şansınız varsa hatayı detaylı kontrol ederimEmeğinize sağlık incelemeye fazla fırsatım olmadı fakat değerli sistemler var. Hem üzerinde çalışmak için hem de sökmek için kullanılabilir olarak düşünüyorum. Paylaştığınız için teşekkürler. Diğer karakterlerde var mı bilmiyorum ama şaman karakterinde denk geldim ışınlandıktan sonra çevredeki npcler bozuluyor ve karakteri taklit ediyor gibi düşünebilirsiniz. Örneğin karakter binekten in bin yapana kadar karakter koştuğunu npc olduğu yerde koşuyor. Şayet denk gelmediyseniz fırsatım olursa video iletebilirim. Ayrıca yorumları okudukça insanımızın asla doymadığını ve sürekli hazır istediğini daha iyi anlıyorum. Destek vermeniz güzel bir hareket
emeğine sağlık teşekkürler heyecanla bekliyoruz güncelleme github URLEklledim sorunları fixledim
10 dakika sonra hazır sayılır.
Rica ederim
Teşekkür ederim video çekme şansınız varsa hatayı detaylı kontrol ederim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 9, Üye: 0, Misafir: 9)