farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 36 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

In a community where many focus primarily on profit, @BEST Production stands out as one of the rare individuals who truly make a difference... As one person among many, your dedication, generosity, and sincere commitment to helping others set you apart in the world of Metin2 development. Your work reflects not only technical skill, but also integrity and genuine care for the community. Thank you for being a positive force @BEST Production ! You are a true example of what it means to contribute with integrity, passion, and genuine care for the community...

Merhaba! Bu svfiles’i eskiden açmıştım, tabii senin şimdiye kadar yaptığın değişikliklerle aynı değildi. O zaman MySQL’i de MariaDB 11’e çevirmiştim. Sunucuda 600 aktif oyuncu olduğunda artık oyuncuları atmaya başlıyordu; seviyeleri güncellenmiyordu (güncellenmesi için çıkış yapmaları gerekiyordu) ve bağlantı kopmasına yol açan çeşitli küçük hatalar vardı.
Merhaba, söylediklerinizde haklısınız. Orjinal halinde eklenen bir çok sistemde ve kod tarafında baya hata vardı. Şimdi gelecek güncelleme ile beraber neredeyse sorunsuz bi hale yaklaştı diyebilirim.
  • Skill color sisteminde skill kayıt kısmı yüzünden game.core düşüyordu.
  • At/binek sisteminde yem verirken yine core hatası oluşuyordu.
  • Mob saldırı ve pozisyon tarafında da sıkıntılar vardı, bazen yine core atıyordu.
  • Mob target (canavar bilgi) sistemi de yanlıştı, oyuncu üstünden drop bilgisi çekince core yiyordu.
  • Üstüne bi de sql injeksiyon ve memory leak sorunları vardı.
Kısacası baya karışık hatalar mevcuttu. Hepsini tek tek düzelttim, bu gelecek güncelleme ile altyapı neredeyse hatasız sayılacak seviyeye geldi. Alt yapı olarak bile rahatlıkla kullanılır artık.

Ekli dosyayı görüntüle 159560
Bu kısmı FoxFS den buldum fakat bir türlü değiştirilmiyor bilgin olsun @BEST Production
FoxFS ile alakalı değil o farklı sana dosya yollarını söylim ilgili .py dosyalarında değiştirebilirsin .

1. Tools\binary_unpack\root\uiscript\createcharacterwindow.py
2. Tools\binary_unpack\root\uiscript\loginwindow.py
3. Tools\binary_unpack\root\uiscript\selectcharacterwindow.py
4. Tools\binary_unpack\root\uiscript\selectempirewindow.py

@BEST Production harikasınız hocam :)

diğer yorumlarda varmı bilmiyorum ama yeni karakter başladığı zaman iksir bölümüne elle atıldığı zaman gözükmemesi ve pencereyi açıp kapatıınca kendine geliyordu. Anlık yenileme yapmıyordu yani sayfa ( İksir Sayfası)

Lonca sayfasında yazılar üst üste biniyordu hocam...

Ayrıca : Şuan konuda ki güncel link mi ? ekledikleriniz dahil mi ?
İksir sistemi ile alakalı sorun söyleyen olmadı benim tarafımcada hiç raslanmadım ama yine kontrol ederim.
Lonca sistemindeki yazıları bende fark ettim düzeltim onları.
Şuan ki güncelleme konuda aktif değil sabaha doğru güncelleme gelir.

Hocam npcden alınan efsun artırma k envanterine veya normal envantere gitmiyor o sorun düzeltildi mi? ayrıca bazen karakter delirmiş gibi kendi kendine bir yerlere yürüyor . Hocam bide Allah aşkına eğer ekleme şansınız varsa fotoğrafını attığım kostüm envanter bölümünü ekler misiniz zahmet olmazsa? bunu istemeyecek kimse yoktur forumda bence. Kullanmak istemeyen ekstra yüzük gibi şeyleri eklemez olur biter. Bu konuda çok iyisiniz bu arada :)
Efsun sorununa bakayım hiç denemedim.
Karakterin sağa sola hareket etme olayı düzeltim
Kostüm penceresini sana özel eklerim şuan dm 'ye gelen mesajların çoğu o kısmı kaldır official yap diyor :)

Lib dosyalarında eksik vardır. Source rar arşivinde gerekli libleri vermiş hocamız, filezilladan sunucuya bağlanıp /usr/lib32 klasörüne atman lazım onları. puttyden cd /usr/home/share/bin yazıp entera basıp ardından ldd game yazıp entera basarak eksik dosyaları görebilirsin. eksik dosya isminin yanında (not found) yazar. Ayrıca mysql 5.6 kurulu olmalı makinede eğer sabit ip değil vds sunucu kullanıyorsan.

Acık packlerı nerde acaba

Hocam packı nasıl kapatıcaz bilgilendirirmisin sana zahmet <3

Öğrenirsen haber usta bende yazdım dönüş yapan olursa sölerim sana

Knk zaten çoğu sistem var hemde güzel sistemler sorunları çözdüysen boşver ya herkes kendi eklesin. Sorunları da çözmüşsün zaten güncellemeyi gönderirsen sevinirim. Yoksa güncelleme gelmiycek. 😂😂
Kusura bakma biraz agresif yazmış olabilirim güzel bir şey yapıyosun ama bu kullanıcıların işi eklettirmeleri bitmez. Buldular onu da ekle bunu da ekle.... Eline emeğine sağlık bu arada tekrardan.
Eyvallah baştacısın metin2 camiasından baya uzun süredir yoktum sistemsel olarak neler gelişti bilgim fazla yoktu yorumlarda bazı arkadaşların belirtiği sistemler gerçektende bir oyunda olması gereken sistemler. Bazı kişiler sistem ekleme/çıkarma hakkında bilgisi olmadığı için o yüzden yardımcı olmaya çalışıyorum yoksa her istenilen sistemi bende eklemem zamanım yok o kadar sadece olmasa olmaz sistemleri bende dahil ediyorum. Gerisini

Haklısın öncelikli olarak sorunlar olmalı yoksa kişiye özel eklemeler ile istek bitmez :D Sorunları çözmen bile zaten başlı başına çok iyi bir şey eyvallah herkes yapmaz paylaşır geçer

Hocam adam elinden geleni yapıyor ve ben bu forumda şuana kadar iyi niyetli insan çok nadir gördüm. Para avcısı olan veya hiçbir şekilde umursamayan insan kaynıyor buralar ve diğer forumlar. Sağolsun tıpkı filesi gibi kendisi de "best" benim gözümde, uğraşıyor yaptığı da bir iyilik ben filesine bayıldım, forumda o kadar çöp files dolanırken birinin çıkıp da ben buradayım demesi çok düşünceli bir davranış. O yüzden şuan olmazsa olmaz sistemleri eklemekle uğraştığı için güncellemeyi eklememiş olabilir, biz sabırla bekliyoruz sen de beklersen daha güzel olur herkes gibi bence. Çünkü hepimize iyiliği dokunuyor.
Eyvallah baştacısın
In a community where many focus primarily on profit, @BEST Production stands out as one of the rare individuals who truly make a difference... As one person among many, your dedication, generosity, and sincere commitment to helping others set you apart in the world of Metin2 development. Your work reflects not only technical skill, but also integrity and genuine care for the community. Thank you for being a positive force @BEST Production ! You are a true example of what it means to contribute with integrity, passion, and genuine care for the community...
Thank you so much for your kind words, it honestly means a lot. I’m really glad if anything I’ve shared has been helpful to you or to anyone in the community. I’ve always believed that this scene grows stronger when we support each other instead of just chasing profit, so hearing this from you is truly motivating.

I’m just doing my best like everyone else, but your message really made my day.
Thank you again for the appreciation — it gives me even more motivation to keep improving and sharing what I can. 🙏🔥

Merhaba, söylediklerinizde haklısınız. Orjinal halinde eklenen bir çok sistemde ve kod tarafında baya hata vardı. Şimdi gelecek güncelleme ile beraber neredeyse sorunsuz bi hale yaklaştı diyebilirim.
  • Skill color sisteminde skill kayıt kısmı yüzünden game.core düşüyordu.
  • At/binek sisteminde yem verirken yine core hatası oluşuyordu.
  • Mob saldırı ve pozisyon tarafında da sıkıntılar vardı, bazen yine core atıyordu.
  • Mob target (canavar bilgi) sistemi de yanlıştı, oyuncu üstünden drop bilgisi çekince core yiyordu.
  • Üstüne bi de sql injeksiyon ve memory leak sorunları vardı.
Kısacası baya karışık hatalar mevcuttu. Hepsini tek tek düzelttim, bu gelecek güncelleme ile altyapı neredeyse hatasız sayılacak seviyeye geldi. Alt yapı olarak bile rahatlıkla kullanılır artık.

FoxFS ile alakalı değil o farklı sana dosya yollarını söylim ilgili .py dosyalarında değiştirebilirsin .

1. Tools\binary_unpack\root\uiscript\createcharacterwindow.py
2. Tools\binary_unpack\root\uiscript\loginwindow.py
3. Tools\binary_unpack\root\uiscript\selectcharacterwindow.py
4. Tools\binary_unpack\root\uiscript\selectempirewindow.py

İksir sistemi ile alakalı sorun söyleyen olmadı benim tarafımcada hiç raslanmadım ama yine kontrol ederim.
Lonca sistemindeki yazıları bende fark ettim düzeltim onları.
Şuan ki güncelleme konuda aktif değil sabaha doğru güncelleme gelir.

Efsun sorununa bakayım hiç denemedim.
Karakterin sağa sola hareket etme olayı düzeltim
Kostüm penceresini sana özel eklerim şuan dm 'ye gelen mesajların çoğu o kısmı kaldır official yap diyor :)

Eyvallah baştacısın metin2 camiasından baya uzun süredir yoktum sistemsel olarak neler gelişti bilgim fazla yoktu yorumlarda bazı arkadaşların belirtiği sistemler gerçektende bir oyunda olması gereken sistemler. Bazı kişiler sistem ekleme/çıkarma hakkında bilgisi olmadığı için o yüzden yardımcı olmaya çalışıyorum yoksa her istenilen sistemi bende eklemem zamanım yok o kadar sadece olmasa olmaz sistemleri bende dahil ediyorum. Gerisini

Eyvallah baştacısın

Thank you so much for your kind words, it honestly means a lot. I’m really glad if anything I’ve shared has been helpful to you or to anyone in the community. I’ve always believed that this scene grows stronger when we support each other instead of just chasing profit, so hearing this from you is truly motivating.

I’m just doing my best like everyone else, but your message really made my day.
Thank you again for the appreciation — it gives me even more motivation to keep improving and sharing what I can. 🙏🔥
Gerçekten takdir edilesi bir emek sarfettiniz bu proje için, ne kadar teşekkür edilse az kalır, elinize emeğinize sağlık her şey için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 11, Üye: 0, Misafir: 11)

Geri