OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 36 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Knk zaten çoğu sistem var hemde güzel sistemler sorunları çözdüysen boşver ya herkes kendi eklesin. Sorunları da çözmüşsün zaten güncellemeyi gönderirsen sevinirim. Yoksa güncelleme gelmiycek. 😂😂
Kusura bakma biraz agresif yazmış olabilirim güzel bir şey yapıyosun ama bu kullanıcıların işi eklettirmeleri bitmez. Buldular onu da ekle bunu da ekle.... Eline emeğine sağlık bu arada tekrardan.

Knk zaten çoğu sistem var hemde güzel sistemler sorunları çözdüysen boşver ya herkes kendi eklesin. Sorunları da çözmüşsün zaten güncellemeyi gönderirsen sevinirim. Yoksa güncelleme gelmiycek. 😂😂
Kusura bakma biraz agresif yazmış olabilirim güzel bir şey yapıyosun ama bu kullanıcıların işi eklettirmeleri bitmez. Buldular onu da ekle bunu da ekle.... Eline emeğine sağlık bu arada tekrardan.

Haklısın öncelikli olarak sorunlar olmalı yoksa kişiye özel eklemeler ile istek bitmez :D Sorunları çözmen bile zaten başlı başına çok iyi bir şey eyvallah herkes yapmaz paylaşır geçer

Eklenen sistemler, oto-av, otomatik satış ve global rank gibi, kişiye özel değil, olmazsa olmaz sistemler olarak düşünülebilir. Bu tür sistemler entegre edildiğinde, herkesin ihtiyacına hitap eden ve oldukça kapsamlı bir dosya ortaya çıkmış olur.

Sabırsız olmanızı anlayabiliyorum, ancak bu işe yeni başlayanlar ya da ileri seviyede olmayanlar için, bu tür sistemleri bulmak, sökmek ve eklemek oldukça zorlayıcı olabilir. Bu gibi durumlarda, gerekli desteğin sağlanması çok takdire şayan bir hareket

Böyle bir yaklaşım, topluluğa büyük katkı sağlıyor. Zaten büyük ihtimalle global sıralama tamamlandıktan sonra bir güncelleme gelecek ve sonrasında sistemlere tekrar göz atarak, karşılaşılan sorunlardan bahsedip, birlikte çözüme kavuşturmayı deneyebiliriz.

Hocam adam elinden geleni yapıyor ve ben bu forumda şuana kadar iyi niyetli insan çok nadir gördüm. Para avcısı olan veya hiçbir şekilde umursamayan insan kaynıyor buralar ve diğer forumlar. Sağolsun tıpkı filesi gibi kendisi de "best" benim gözümde, uğraşıyor yaptığı da bir iyilik ben filesine bayıldım, forumda o kadar çöp files dolanırken birinin çıkıp da ben buradayım demesi çok düşünceli bir davranış. O yüzden şuan olmazsa olmaz sistemleri eklemekle uğraştığı için güncellemeyi eklememiş olabilir, biz sabırla bekliyoruz sen de beklersen daha güzel olur herkes gibi bence. Çünkü hepimize iyiliği dokunuyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)

Geri