mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 36 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hocam oto avda aynı hedefe saldırma devam ediyor ya :/

şu şekilde 4 hesap açtım mesela 3 metin vardı haritada sırayla başlattım sıkıntı yok biri saldırmıyor ama 4 hesapta oto av açıkken tek metin attıgımda ortaya 3 üde aynı anda metini senin açıklamana göre rezerv ediyor ve 4 hesap aynı anda saldırmaya başlıyor

Kadim efsun yok.

Upgrade sorunu ile bende karşılaştım + basılmıyor bu konu özelinde de desteğini rica ederiz üstad ☺️

Büyülü metal ve diğer alanlarda upgrade çalışıyor.

Oto avı ben de biraz inceledim. Söylediğin gibi, menzilde metin yoksa ve tek bir metin spawn olursa hesaplar aynı anda metni hedef alıp kesiyor. Bazen boşta metin olsa da gidip dolu olanı kesiyor gibi geldi ama tam emin değilim. Oto avın metinlere takılmasından da kaynaklanabilir. Tren olup olmadığını daha net anlayabilmek için oto avın 10–15 hesapla test edilmesinin daha stabil ve sağlıklı sonuç vereceğini düşünüyorum.

-Ateş hayaleti ile npcler, petler, binekler ve -15 karakterler de dahil olmak üzere neredeyse her şeyi kesebiliyoruz

-Nesne marketten farklı farklı itemler alınca alınan itemin ep değeri eksiliyor fakat nesne deposuna sadece en son alınan item geliyor diğerleri yok oluyor ama ep eksiliyor

-Level atlayınca skill verme menüsünde verilebilecek kaç adet skill olduğu yazmıyor

-Karabüyü surada alev vuruşu karakterin kendisine de hasar veriyor
Eklediğimiz çoklu damage sisteminden kaynaklı mobtarget hedefleme kısmını kaldırmışım düzeltiyorum şuan tüm skiller npc-binek-petler'e işliyor boss'larda kendi aralarında ws atabiliyor bi hedefleme merkezi olmadığından :)
hello, i have this error when i change languange for en or PT

ty, good job <3
Ekli dosyayı görüntüle 159756
Download the root pack and put it in the folder; the problem will be resolved.
Sadece ateş hayaleti değil tüm karekterler de bir kaç skil petlere vs vuruyor
örneğin ninjada rakibin dibinde zehirli bulut kullanırsan sana da vuruyor
güçlü bedende kılıç darbesi ve güçlü vuruş gibi skiller petlere vuruyor
Eklediğimiz çoklu damage sisteminden kaynaklı mobtarget hedefleme kısmını kaldırmışım düzeltiyorum şuan tüm skiller npc-binek-petler'e işliyor boss'larda kendi aralarında ws atabiliyor bi hedefleme merkezi olmadığından :)

Güncel Buglar;

• Levelli Pet Sisteminde / Tip değişikliği yapılamıyor.
1764182535128.png

• Envanter Genişletme Sisteminde / Anahtar Kullanım Dışı Kontrol edilmesi gerekli.
1764183860976.png

• Sandık kullanımlarında sorunlar mevcut içeriği boş sanırım sandık sistemine item ekleyip tekrar deneyim bilgi paylaşacağım.
• Otomatik Av Sistemi / Range (Alan) genişletilirse iyi olabilir. (öneri)
• Zindan Sistemi Katlı / Katlar istenildiği zaman açılıp kapatılabilir mi ? (Eğer açılıp kapatılması mevcut ise map index mi ?) veya yolu mevcut mu ?
Şuan bunlar mevcutta test ettikçe geri bilgi paylaşımı sağlayacağım. @BEST Production

Anka2 Projesi 'a taşınmıştır bundan sonraki gelecek güncellemelerin tamamı GitHub üzerinden paylaşılacaktır.
Düzeltilen sorunları GitHub üzerinden hangi dosyalarda değişiklik yapıldığını kendinizde takip edebilirsiniz. Ekstra fileste yapılan değişiklikler hakkında konuda belirtilecektir.

Güncel Buglar;

Ekli dosyayı görüntüle 159758
• Envanter Genişletme Sisteminde / Anahtar Kullanım Dışı Kontrol edilmesi gerekli.
Ekli dosyayı görüntüle 159762
• Sandık kullanımlarında sorunlar mevcut içeriği boş sanırım sandık sistemine item ekleyip tekrar deneyim bilgi paylaşacağım.
• Zindan Sistemi Katlı / Katlar istenildiği zaman açılıp kapatılabilir mi ? (Eğer açılıp kapatılması mevcut ise map index mi ?) veya yolu mevcut mu ?
Şuan bunlar mevcutta test ettikçe geri bilgi paylaşımı sağlayacağım. @BEST Production

Güncel Buglar;

Ekli dosyayı görüntüle 159758
Ekli dosyayı görüntüle 159762
Sandık sistemi denendi Item eklenip tekrar test edildi sorunsuz çalışıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)

Geri