HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Navicat bağlantısını MySQL'den MariaDB'ye değiştirmeniz gerekiyor.Ekli dosyayı görüntüle 171318
Denemeye çalıştım ama olmadı.
Database'e bağlanma konusunda bir arkadaşımız uzak bağlantı ile yardımcı olabilir mi ? Discord adresini paylaşırsa eğer ben eklemiş olurum.
ustam pack dosyalarını eix olarak açmadım nasıl açabilirim dosya olarak kapalı gelmişArkadaşlar sizden çok özür dilerim biliyorsunuz nakliye işi yapıyorum iş saatlerimiz belli olmuyor dün akşam konya turu yaptım şimdi geldim direk herşeyi upload ediyorum.
Yaptığım eklemeleri çıkartmaları azda olsa not aldım liste aşağıda
/***** Yapılan Düzeltme ve Değişiklikler *****/
1- FreeBSD sürümü yükseltildi
2- MariaDB 10.6 sürümüne yükseltildi
3- Yeni Biyalog Sistemi eklendi (eskisi kaldırıldı)
4- Sistem seçenekleri sorunu düzeltildi
4- Çevrimdışı Pazar kurma sorunu düzeltildi
5- Depo açılmama sorunu düzeltildi
6- Otomatik Av hataları düzeltildi
7- Client Kamera hatası düzeltildi
8- İtem çakışma zindan biletleri sorunları düzeltildi
9- Akzadur Zindanı düzeltildi
10- Dünya Patronu (2504 M591) notice sorunları düzeltildi
11- Vuruş kaçırma sorunu düzeltildi
12- Bazı zindanlarda core hatası ve Ş.Kulesi demirci + basma sorunu düzeltildi
13- Tüm bineklerde ve Kaykay'larda Sağ/Sol rotasyonları ayarlandı
14- Yeni Savaş Bileti (BattlePass) 2 tane eklendi Normal + Premium
15- Yeni Global Sıralama
16- Ruh Kalıntısı Sistemi (Kalıntı Bonusu)
17- Ünvan Sistemi (Başlık)
19- Şampiyon Seviye Sistemi
20- Şaman Sörf tahtasi üzerindeki çift yelpaze animasyonu düzeltildi
21- DumpProto Release modu .txt'leri kapatmama sorunu düzeltildi ve en iyi hale getirildi
22- 6 - 7 - 8 - 9 skiller aktif edildi resmi gibi çalışır
23- Şaman bazı becerileri düzeltildi Kükreme - Ejderha Atışı
24- FreeBSD işlerinizi kolaylaştıracak özel bir script yazdım tüm talimatlar FreeBSD ana ekranda yazar
25- Sunucu bilgilerini binary üzerinden aktarma sistemi eklendi; | ENABLE_BINARY_SERVERINFO
(Tüm portlar ve server ismi binary (client) üzerinden okunur ilgili dosya | PythonNetworkStreamModule.cpp)
check \...\\Anka2_v5.0_Stable\Tools\Master, I haven't opened the pack files as EIX files, how can I open them? They came as closed files.
binary_unpack\
Unfortunately, this version is not really stable, the game randomly crashes and creates huge game.core
In my personal opinion V3 was the peak of these files .
I know a lot of work was put into this project and I hope all of us can contribute to fix as much as we can as a community. I respect Best for his dedication to this project and I know he is one of the best around, I just think he was overwhelmed by work and by the community pressure. Once again I ask for creating a github repo so we can work together. Unfortunately, a lot of people come to the forum only to ask for help, not to give some.
In my personal opinion V3 was the peak of these files .
I know a lot of work was put into this project and I hope all of us can contribute to fix as much as we can as a community. I respect Best for his dedication to this project and I know he is one of the best around, I just think he was overwhelmed by work and by the community pressure. Once again I ask for creating a github repo so we can work together. Unfortunately, a lot of people come to the forum only to ask for help, not to give some.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 2, Misafir: 1)