HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Did you try adding the Arabic language as you mentioned?Verdiğim BSD 'e sorun yok tüm paketler, kaynak (source) kodu ve files kurulu sorun olsa diğer kullanan kişilerde de hata olurdu.
Bu Arada Şampiyon Pet Sistemi Yapıyorum + LeveL
Ekli dosyayı görüntüle 168564
Eyvallah TR tipi olacak özel exp itemi felan yokkolay gelsin hocam seviye atlatma exp nesneleri olucak mı nesne exp ve normal exp itemleri yani
/bot_spawn 5 0 (Random)Bot komutlarını verebilir misiniz
/bot_spawn_a 5 (Kırmızı bayrak)
/bot_spawn_b 5 (Sarı bayrak)
/bot_spawn_c 5 (Mavi bayrak)
/bot_delete (Tüm botlar silinir)
/bot_delete_name [Bot İsmi] (mevcut isimdeki botu siler)
Aynen varAbi orada öyle bir tuş mu varmış ben f5 menüde icon yok diye sabahtan beri buna uğraşıyorum
son paylaşılan hatalar daha öncede bildirilmişti sen not alıyorum demşiştin savaş bileti içalışmıyor
Emlakçı buralar ileride değerlenecek diye arazii satmıyor
emlak questle alakalı battlepass değişecemNo, I haven't tried it yet. After I finish the problems.Did you try adding the Arabic language as you mentioned?
Çok mantıklı oto av açıkken heryerden geçme aktif olabilirengellerin içinden geçme eklenmeli çünkü auto hunt da engellere takılıyor
.Okçu ninjada ok atarken bir süre sonra takılı kalıyor ,görünmez bir yere atıp duruyor oku
.Bir yere bakarken diğer tarafa ok atıyor
Tr dede mevcut ta ondan dedim protein lokması diye geçiyor ismiEyvallah TR tipi olacak özel exp itemi felan yok
/bot_spawn 5 0 (Random)
/bot_spawn_a 5 (Kırmızı bayrak)
/bot_spawn_b 5 (Sarı bayrak)
/bot_spawn_c 5 (Mavi bayrak)
/bot_delete (Tüm botlar silinir)
/bot_delete_name [Bot İsmi] (mevcut isimdeki botu siler)
Aynen varemlak questle alakalı battlepass değişecem
No, I haven't tried it yet. After I finish the problems.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)