HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kabiliyet farklı birşey konuşma biçimin farklı birşey.ayrıca kabiliyet olması için yönerme lazım ki üstüne koyabileyim.
Sakin ol şampiyon. Forumdan ibaret bir hayatım yok gerçek hayatta sorumluluklarım ve işim var.Cevap vermeye niyetin yoksa en baştan yazma, görmezden gelmek ucuz bir tavır
Her mesaja anında dönemesem de görmezden gelmek gibi bir niyetim yok
Hataya gelirsek library/rapidjson klasörünü tamamen sil yeni sourceden ilgili dosyayı tekrar o dizine at derle sorun çözülür.
İkisi de kişinin kendini ortaya koyma biçiminin parçasıdır. biri neyi yapabildiğini, diğeri bunu nasıl ifade ettiğini gösterir. senin yaptığın ise Kabiliyetimle konuşma tarzımı karıştırman, durumu yanlış ve haksız yere yorumlamana sebep oluyor, sana tavsiyem hayatın oyundan ibaret olmasın biraz kendini üslüp ve bakış açısı açısından geliştirmen.Kabiliyet farklı birşey konuşma biçimin farklı birşey.
sa
sağol dostum tek muhattabım sen olsan sorun yok, anlamadığı yetmiyormuş gibi birde yorum yaptıkları için analiz etmeye sıra gelmedi kolay gelsin.Sakin ol şampiyon. Forumdan ibaret bir hayatım yok gerçek hayatta sorumluluklarım ve işim var.
Hataya gelirsek library/rapidjson klasörünü tamamen sil yeni sourceden ilgili dosyayı tekrar o dizine at derle sorun çözülür.
yeni sourceden çektim zaten o sebeple vermişti bu hatayıSakin ol şampiyon. Forumdan ibaret bir hayatım yok gerçek hayatta sorumluluklarım ve işim var.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)