HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bir rivayete göre hala upload ediliyor dosyalar…
beklemedeyiz
beklemedeyiz

Kusura bakmayın arkadaşlar linkleri dün upload ettim 5 - 10 dk sonra elektrikler gitti zaten işten dolayı yorgundum dinlendim.
Neler değişti derseniz real işimden dolayı nelerin değiştini not alamadım aklımda tuttuklarımıda unuttum
Sistemsel açıdan baya bi değiştirme düzeltme oldu buglar hatalar çıkabilir o yüzden bulduğunuz sorunları konu altında belirtin elimden geldiğince düzeltirim.
Oyunda şuan Türkçe (TR) dil sistemi stabil çalışıyor diğer dillerin locale_game.txt ve locale_interface.txt düzeltmedim.
Hata aldığınız kısımları | locale > tr > locale_game.txt | locale_interface.txt 'e bakarak düzeltin.
Neler değişti derseniz real işimden dolayı nelerin değiştini not alamadım aklımda tuttuklarımıda unuttum

Sistemsel açıdan baya bi değiştirme düzeltme oldu buglar hatalar çıkabilir o yüzden bulduğunuz sorunları konu altında belirtin elimden geldiğince düzeltirim.
Oyunda şuan Türkçe (TR) dil sistemi stabil çalışıyor diğer dillerin locale_game.txt ve locale_interface.txt düzeltmedim.
Hata aldığınız kısımları | locale > tr > locale_game.txt | locale_interface.txt 'e bakarak düzeltin.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)