HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eve geçince yardım edeyim sana
olmuyor 1. köylerdeki yer zemini değişmiyor eski tarz yapmak istiyorum ama olmuyor
Premium sistemi fazla geliştirmedim şuan tek ayrıcalığı.Ya şu premium mu çözen yok mu acaba sayın best hocam da açıklamazmı acaba ne işe yarıyor
Multi Farm sınırı için avantaj sağlıyor.
Moblar tarafından daha uzaktan ve kesin şekilde fark davranışını premium olup olmamasına göre değiştiriyor
Yani kısacası şuan için çok büyük bir avantajı yok ama geliştrimeyi düşünüyoruım.
Şunlar eklenebilinir.
- Çevrimdışı Pazar Süresi
→ Standarttan daha uzun süre (ör. +24 / +48 saat)
→ Shop Dekorasyonu (Kaşmir) doğrudan premiuma bağlı - Ekstra PvP / PvM Bonusları
→ Düşük ama sürekli bonuslar- PvM: %5–50 EXP, %25 drop, %25 boss hasarı
- PvP: %10–15 hasar / savunma
- Pelerin Basma Mesafesi
→ Mob çekme yarıçapı artırılır - + Basma Şansı
→ +8 üstü için çok düşük şans oran (+5–10%) - Boss / Metin Odaklı Avantaj
→ +%50 drop şansı veya- +%50 hasar
- Zindan Süresi (Cooldow) Avantaj
bütün map değiştireyim paylaşırımPaylaşır niye paylaşmasın
Eline sağlık gardaşım, başlatma ve durdurma kritikdi.Oyun başlatma scripti admin.sh ile oyun sorunsuz şekilde başlatılabiliyordu; ancak kapatma (stop) fonksiyonunda bir hata bulunuyordu ve düzgün çalışmıyordu. Bu sorun giderildi.
Bu kapsamda iki ayrı script hazırlandı:
Test sırasında admin.sh kullanmak daha mantıklıdır. Çünkü vrunner_admin.sh, ch düştüğünde log ve .core dosyalarını sildiği için hatayı tespit etmeyi zorlaştırır.
- admin.sh: Normal başlatma scriptidir. Herhangi bir ch veya core hatası varsa oyunu başlatmaz. Test aşamasında kullanılması önerilir.
- vrunner_admin.sh: Otomatik çalışır. Ch düşmesi veya oyun kapanması durumunda müdahale gerektirmeden oyunu tekrar açar.
Test sonrası canlı kullanımda vrunner_admin.sh tercih edilebilir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndirdiğiniz scrip dosyalarını bu dizine atın.
Ekli dosyayı görüntüle 161742
Premium için bu özellikler faydalı olabilir gardaşım, oyun içi rekabet artışı ve premium farkı olan oyuncular bir adım önde olur. Bu da güncelleme listesine eklenmesi artı katar filese.Premium sistemi fazla geliştirmedim şuan tek ayrıcalığı.
Multi Farm sınırı için avantaj sağlıyor.
Moblar tarafından daha uzaktan ve kesin şekilde fark davranışını premium olup olmamasına göre değiştiriyor
Yani kısacası şuan için çok büyük bir avantajı yok ama geliştrimeyi düşünüyoruım.
Şunlar eklenebilinir.
- Çevrimdışı Pazar Süresi
→ Standarttan daha uzun süre (ör. +24 / +48 saat)
→ Shop Dekorasyonu (Kaşmir) doğrudan premiuma bağlı- Ekstra PvP / PvM Bonusları
→ Düşük ama sürekli bonuslar
- PvM: %5–50 EXP, %25 drop, %25 boss hasarı
- PvP: %10–15 hasar / savunma
- Pelerin Basma Mesafesi
→ Mob çekme yarıçapı artırılır- + Basma Şansı
→ +8 üstü için çok düşük şans oran (+5–10%)- Boss / Metin Odaklı Avantaj
→ +%50 drop şansı veya
- +%50 hasar
- Zindan Süresi (Cooldow) Avantaj
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)