InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Reboot Atınca İtem Kalan Süre Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rido1997
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 195

rido1997

Level 3
TM Üye
Konular
31
Çözüm
4
Online süresi
22d 1h
Reaksiyon Skoru
102
Altın Konu
0
Başarım Puanı
129
MmoLira
3,068
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar, anlayamadığım bir sorun var da, diyelim 72001 tecrübe yüzüğünü gm kodu ile oluşturdum ve kalan süre 1 saat gösteriyor, taktım ve çıkardım 52 dakika kaldı, reboot atınca Kalan Süre: yazıyor ve karşısındaki süre sıfırlanıyor. Aynı şekilde liderin kitabında da mesela 72043 liderin kitabında kalan süre 15 dakika diyor itemi ilk oluşturduğumda, reboot attığım zaman onda da kalan süre: yazıyor ve herhangi bir süre yazmıyor, itemi tekrar oluşturursam yeni oluşturduğum item'de kalan süre gözüküyor ama reboot atınca onda da gidiyor.

Reboot atmadan önce böyle
1763460556078.png

Reboot attıktan sonra böyle

1763460544364.png

Bu bir sorun mu ve neyden kaynaklanıyor? nasıl çözebilirim? şimdiden çok teşekkürler.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Merhaba arkadaşlar, anlayamadığım bir sorun var da, diyelim 72001 tecrübe yüzüğünü gm kodu ile oluşturdum ve kalan süre 1 saat gösteriyor, taktım ve çıkardım 52 dakika kaldı, reboot atınca Kalan Süre: yazıyor ve karşısındaki süre sıfırlanıyor. Aynı şekilde liderin kitabında da mesela 72043 liderin kitabında kalan süre 15 dakika diyor itemi ilk oluşturduğumda, reboot attığım zaman onda da kalan süre: yazıyor ve herhangi bir süre yazmıyor, itemi tekrar oluşturursam yeni oluşturduğum item'de kalan süre gözüküyor ama reboot atınca onda da gidiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 159250

Ekli dosyayı görüntüle 159249
Bu bir sorun mu ve neyden kaynaklanıyor? nasıl çözebilirim? şimdiden çok teşekkürler.
Hocam sanırım...
type 3 subtype 10 yapın char_item.cpp konuya dahil edin
Hemen deniyorum hocam çok teşekkürler, istediğiniz dosyayı yükledim ve ne olur ne olmaz diyerek item.cpp de yükledim. Hocam bir de type 3 ve subtype 10 yazı olarak neye denk geliyor acaba? ITEM_USE olacak galiba type 3 ama subtype 10'u bulamadım

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Ekli dosyayı görüntüle 159250

Ekli dosyayı görüntüle 159249
Hocam sanırım süreli itemlerinin db player.item ile bir sorunu var.
navicat>player>item tablosuna girip 72043 ve 72001 taratıp socket5 kısmındaki veriyi iletir misin?

Çözüm
Hocam sanırım süreli itemlerinin db player.item ile bir sorunu var.
navicat>player>item tablosuna girip 72043 ve 72001 taratıp socket5 kısmındaki veriyi iletir misin?
Hocam files'i bıraktım ama çok teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri