shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Metin2 Game.core hatası yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan statikxD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 112

statikxD

Level 1
Üye
Konular
5
Çözüm
1
Online süresi
4d 15h
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
526
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar bir files üzerinde çalısıyorum bir süredir şuanda nur topu gibi game.core ile başbaşayım. Önceden oyuna stop komutu verdiğimde geliyordu, şuanda start komutu verdikden bir süre sonra geliyor. Oyunu açıp girebiliyorum normal bir şekilde oyun akışı devam ediyor bir sorun yok fakat ileride sorun yaratmayacağından emin olamıyorum.
Öncelikle bsd 13.3 64 bit local sunucumda game.core yoktu.
bsd.13.2 64 bit vds sunucuya geçtiğimde gelmeye başladı, biraz araştırdım gdb leri inceledim az çok anladığım kadarıyla, 64bit 32 bit uyumsuzluğu olabilir diye düşündüm fakat hiç emin değilim bileni de yanlış yönlendirmek istemiyorum. anlayan birisi varsa yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Filesin kurulu olduğu makine ile derlenen sourcenin lib uyumsuzluğu ile alakalıydı sorun. Çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. İyi forumlar.
Bunun bir çok sebebi olabilir game.core'yi açıp ekran görüntüsünü buraya paylaşabilir misin?

Bunun bir çok sebebi olabilir game.core'yi açıp ekran görüntüsünü buraya paylaşabilir misin?
game.core nasıl açılır bilmiyorum putty gdb den birşeylere bakmaya çalıştım ama binlerce satır vardı puttye bile sıgmıyordu vakttiniz varda dcden göstereyim mi? dc: rnr06.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri