Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Game.core hatası yardım

statikxD

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
4g 57234s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
82
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 2 Gün
MmoLira
526
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar bir files üzerinde çalısıyorum bir süredir şuanda nur topu gibi game.core ile başbaşayım. Önceden oyuna stop komutu verdiğimde geliyordu, şuanda start komutu verdikden bir süre sonra geliyor. Oyunu açıp girebiliyorum normal bir şekilde oyun akışı devam ediyor bir sorun yok fakat ileride sorun yaratmayacağından emin olamıyorum.
Öncelikle bsd 13.3 64 bit local sunucumda game.core yoktu.
bsd.13.2 64 bit vds sunucuya geçtiğimde gelmeye başladı, biraz araştırdım gdb leri inceledim az çok anladığım kadarıyla, 64bit 32 bit uyumsuzluğu olabilir diye düşündüm fakat hiç emin değilim bileni de yanlış yönlendirmek istemiyorum. anlayan birisi varsa yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Filesin kurulu olduğu makine ile derlenen sourcenin lib uyumsuzluğu ile alakalıydı sorun. Çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. İyi forumlar.
Bunun bir çok sebebi olabilir game.core'yi açıp ekran görüntüsünü buraya paylaşabilir misin?

Bunun bir çok sebebi olabilir game.core'yi açıp ekran görüntüsünü buraya paylaşabilir misin?
game.core nasıl açılır bilmiyorum putty gdb den birşeylere bakmaya çalıştım ama binlerce satır vardı puttye bile sıgmıyordu vakttiniz varda dcden göstereyim mi? dc: rnr06.

game.core nasıl açılır bilmiyorum putty gdb den birşeylere bakmaya çalıştım ama binlerce satır vardı puttye bile sıgmıyordu vakttiniz varda dcden göstereyim mi? dc: rnr06.
Discorddan ekliyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri