Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı ÇİNCE YAZILAR

cWorks

Cruze.Work
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Yönetici
Konular
135
Çözüm
7
Online süresi
1mo 6d
Reaksiyon Skoru
737
Altın Konu
33
Başarım Puanı
214
MmoLira
9,415
DevLira
30
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamlar, oyun içinde herşey normal ismi ile okunurken, Altta item kazandınız tarzında yazılar çince ve garip şekilde görünüyor.

örnek alttadır yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    6.2 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    21.2 KB · Görüntüleme: 0
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Sorunu kendim çözdüm arkadaşlar yukarıda yardım eden herkese teşekkürler. Ana dosyaları tekrar atıp düzenledim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Çok sistem eklemediyseniz anca böyle çözülür genel olarak hataların char_item.cpp ve cmd_general tarafında olduğunu düşünüyordum. EUC-KR yazması lazımken UTF8 olmuş bilginize.
notepad++ programını düzenle. bunu nasıl yapıyoruz kodlama kısmından yapıyorum ancak düzelmiyor ?
Önce orjinal dosya, belge içeriğini kopyala daha sonra kapat boş bir belge aç "Kodlama" kısmında "ANSI" olanı seç kopyaladığını buraya yapıştır ardından farklı kaydet diyip belgenin veya dosyanın adını yaz sorun %100 çözülür.

Python (.py) dosyası düzenlerken işlem aynı ama bu sefer kodlama görseldeki gibi olacak türkçe karakter sorunları oluşmaz.

turkce-karakter-sorunu.png

Önce orjinal dosya, belge içeriğini kopyala daha sonra kapat boş bir belge aç "Kodlama" kısmında "ANSI" olanı seç kopyaladığını buraya yapıştır ardından farklı kaydet diyip belgenin veya dosyanın adını yaz sorun %100 çözülür.

Python (.py) dosyası düzenlerken işlem aynı ama bu sefer kodlama görseldeki gibi olacak türkçe karakter sorunları oluşmaz.

Ekli dosyayı görüntüle 157022
deniyorum şimdi hemen

Ekli dosyayı görüntüle 157022
denedim ama çözülmedi ya hayırlısı

notepadd den dil ayarını düzeltin diyecektim ama olmadığını gördüm, size basit tavsiyem şudur, chatgpt yada geminiye sorun, bazen çok doğru cevaplar vererek sorunu çözebiliyorlar

Sorunu kendim çözdüm arkadaşlar yukarıda yardım eden herkese teşekkürler. Ana dosyaları tekrar atıp düzenledim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Çok sistem eklemediyseniz anca böyle çözülür genel olarak hataların char_item.cpp ve cmd_general tarafında olduğunu düşünüyordum. EUC-KR yazması lazımken UTF8 olmuş bilginize.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    346.4 KB · Görüntüleme: 0
Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri