Önce orjinal dosya, belge içeriğini kopyala daha sonra kapat boş bir belge aç "Kodlama" kısmında "ANSI" olanı seç kopyaladığını buraya yapıştır ardından farklı kaydet diyip belgenin veya dosyanın adını yaz sorun %100 çözülür.notepad++ programını düzenle. bunu nasıl yapıyoruz kodlama kısmından yapıyorum ancak düzelmiyor ?
deniyorum şimdi hemenÖnce orjinal dosya, belge içeriğini kopyala daha sonra kapat boş bir belge aç "Kodlama" kısmında "ANSI" olanı seç kopyaladığını buraya yapıştır ardından farklı kaydet diyip belgenin veya dosyanın adını yaz sorun %100 çözülür.
Python (.py) dosyası düzenlerken işlem aynı ama bu sefer kodlama görseldeki gibi olacak türkçe karakter sorunları oluşmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 157022
denedim ama çözülmedi ya hayırlısıÖnce orjinal dosya, belge içeriğini kopyala daha sonra kapat boş bir belge aç "Kodlama" kısmında "ANSI" olanı seç kopyaladığını buraya yapıştır ardından farklı kaydet diyip belgenin veya dosyanın adını yaz sorun %100 çözülür.
Python (.py) dosyası düzenlerken işlem aynı ama bu sefer kodlama görseldeki gibi olacak türkçe karakter sorunları oluşmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 157022