Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı ÇİNCE YAZILAR

cWorks

Cruze.Work
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Yönetici
Konular
135
Çözüm
7
Online süresi
1mo 6d
Reaksiyon Skoru
737
Altın Konu
33
Başarım Puanı
214
MmoLira
9,415
DevLira
30
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamlar, oyun içinde herşey normal ismi ile okunurken, Altta item kazandınız tarzında yazılar çince ve garip şekilde görünüyor.

örnek alttadır yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    6.2 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    21.2 KB · Görüntüleme: 0
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Sorunu kendim çözdüm arkadaşlar yukarıda yardım eden herkese teşekkürler. Ana dosyaları tekrar atıp düzenledim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Çok sistem eklemediyseniz anca böyle çözülür genel olarak hataların char_item.cpp ve cmd_general tarafında olduğunu düşünüyordum. EUC-KR yazması lazımken UTF8 olmuş bilginize.
Notepadd kısmında kodlamayı türkçe yaparak hatalı yerleri yeniden yaz hocam

localestring içinde değil mi ?
Aynen encoding hatası notepad++ ile açmışsındır ondan bozulmuştur. İlgili dosyaların orjinali duruyorsa windows uygulamasının kendi notepad'ı ile aç veya notepad++ programını düzenle.

Aynen encoding hatası notepad++ ile açmışsındır ondan bozulmuştur. İlgili dosyaların orjinali duruyorsa windows uygulamasının kendi notepad'ı ile aç veya notepad++ programını düzenle.
notepad++ programını düzenle. bunu nasıl yapıyoruz kodlama kısmından yapıyorum ancak düzelmiyor ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri