Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek metin2 metine saldırma pointeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan semthan251
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 420

semthan251

Level 2
Üye
Konular
8
Online süresi
11d 7h
Reaksiyon Skoru
17
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 2 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
51
MmoLira
3,036
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar s.a cheat enginede yeniyim fazla anlamıyorum
forumda arastırdıgım kadarıyla kalıcı saldırı hızı one hit vs diger pointerleri kalıcı buluyorum ama bana etraftaki metinleri bulup saldıracak pointer lazım ne yaptıysam bulamadım

yardımcı olabilecek varsa sevinirim
şimdiden teşekkürler

arkadaşlar s.a cheat enginede yeniyim fazla anlamıyorum
forumda arastırdıgım kadarıyla kalıcı saldırı hızı one hit vs diger pointerleri kalıcı buluyorum ama bana etraftaki metinleri bulup saldıracak pointer lazım ne yaptıysam bulamadım

yardımcı olabilecek varsa sevinirim
şimdiden teşekkürler
bak simdi söyle yapıyorsun > cheat engine aç oyunu seç metin2 ye dön slot ların yanında slot 1 in yanında soll dan auto attack sec elindeki kılıcı cıkart cheat engine den türü yani 2byte al ve 3 yaz yada dword = 4 bytes tıkla metine vurmaya çalısır sen o esnada 3 yaz arat vurmayı bırak 0 arat böyle böyle devam et ve sonu metin'e tıkladıgında 3 yazan degerdir saldırı hızında buldugun gibi find yap kallıcısını al tam hatırlamıyorum -4 yada +4 yazarsan metin'e tıkladıgında vıd veririr böylelikle koşar karakter

bak simdi söyle yapıyorsun > cheat engine aç oyunu seç metin2 ye dön slot ların yanında slot 1 in yanında soll dan auto attack sec elindeki kılıcı cıkart cheat engine den türü yani 2byte al ve 3 yaz yada dword = 4 bytes tıkla metine vurmaya çalısır sen o esnada 3 yaz arat vurmayı bırak 0 arat böyle böyle devam et ve sonu metin'e tıkladıgında 3 yazan degerdir saldırı hızında buldugun gibi find yap kallıcısını al tam hatırlamıyorum -4 yada +4 yazarsan metin'e tıkladıgında vıd veririr böylelikle koşar karakter
Dedigin degeri buldum diyelim otomotikmen etrafindaki metinlere saldirirmi (isbasindayim oluyosa deditim sey aksam denicem)

Dedigin degeri buldum diyelim otomotikmen etrafindaki metinlere saldirirmi (isbasindayim oluyosa deditim sey aksam denicem)
Hayır saldırmaz. bütün gerekli offsetleri ve adresleri bulsan bile kodlama bilginle beraber bunları birleştirmen gerekiyor. Adresleri bilmen bir şey değiştirmez.

Hayır saldırmaz. bütün gerekli offsetleri ve adresleri bulsan bile kodlama bilginle beraber bunları birleştirmen gerekiyor. Adresleri bilmen bir şey değiştirmez.
Anladim teşekkür ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)