- Konular
- 8
- Online süresi
- 11d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 3,036
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaşlar s.a cheat enginede yeniyim fazla anlamıyorum
forumda arastırdıgım kadarıyla kalıcı saldırı hızı one hit vs diger pointerleri kalıcı buluyorum ama bana etraftaki metinleri bulup saldıracak pointer lazım ne yaptıysam bulamadım
yardımcı olabilecek varsa sevinirim
şimdiden teşekkürler
forumda arastırdıgım kadarıyla kalıcı saldırı hızı one hit vs diger pointerleri kalıcı buluyorum ama bana etraftaki metinleri bulup saldıracak pointer lazım ne yaptıysam bulamadım
şimdiden teşekkürler
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,253
- DevLira
- 0
bak simdi söyle yapıyorsun > cheat engine aç oyunu seç metin2 ye dön slot ların yanında slot 1 in yanında soll dan auto attack sec elindeki kılıcı cıkart cheat engine den türü yani 2byte al ve 3 yaz yada dword = 4 bytes tıkla metine vurmaya çalısır sen o esnada 3 yaz arat vurmayı bırak 0 arat böyle böyle devam et ve sonu metin'e tıkladıgında 3 yazan degerdir saldırı hızında buldugun gibi find yap kallıcısını al tam hatırlamıyorum -4 yada +4 yazarsan metin'e tıkladıgında vıd veririr böylelikle koşar karakterarkadaşlar s.a cheat enginede yeniyim fazla anlamıyorum
şimdiden teşekkürler
- Konular
- 8
- Online süresi
- 11d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 3,036
- DevLira
- 0
Dedigin degeri buldum diyelim otomotikmen etrafindaki metinlere saldirirmi (isbasindayim oluyosa deditim sey aksam denicem)bak simdi söyle yapıyorsun > cheat engine aç oyunu seç metin2 ye dön slot ların yanında slot 1 in yanında soll dan auto attack sec elindeki kılıcı cıkart cheat engine den türü yani 2byte al ve 3 yaz yada dword = 4 bytes tıkla metine vurmaya çalısır sen o esnada 3 yaz arat vurmayı bırak 0 arat böyle böyle devam et ve sonu metin'e tıkladıgında 3 yazan degerdir saldırı hızında buldugun gibi find yap kallıcısını al tam hatırlamıyorum -4 yada +4 yazarsan metin'e tıkladıgında vıd veririr böylelikle koşar karakter
- Konular
- 175
- Online süresi
- 18d 11m
- Reaksiyon Skoru
- 141
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 179
- MmoLira
- 2,889
- DevLira
- 0
Hayır saldırmaz. bütün gerekli offsetleri ve adresleri bulsan bile kodlama bilginle beraber bunları birleştirmen gerekiyor. Adresleri bilmen bir şey değiştirmez.Dedigin degeri buldum diyelim otomotikmen etrafindaki metinlere saldirirmi (isbasindayim oluyosa deditim sey aksam denicem)
- Konular
- 8
- Online süresi
- 11d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 3,036
- DevLira
- 0
Anladim teşekkür ederimHayır saldırmaz. bütün gerekli offsetleri ve adresleri bulsan bile kodlama bilginle beraber bunları birleştirmen gerekiyor. Adresleri bilmen bir şey değiştirmez.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)