romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Temiz 2007 metin2 files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zavira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 247

Zavira

Elbet Birgün...
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Uzman Moderatör
Konular
70
Çözüm
12
Online süresi
1mo 12h
Reaksiyon Skoru
458
Altın Konu
0
Başarım Puanı
189
MmoLira
3,660
DevLira
24
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkese iyiforumlar ve iyi geceler Nerde aradıysam mutlaka çıkmaza sokacak bir hata ile karşılaştım elinde eski 2007 tarzı temiz hatasız bir files olan biri yokmu

eskipvp.JPG

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Biraz zaman alacak ama bekleyebilirsen martysama 5.8 p23 versiyonunu 2008 tarzına çeviriyorum komple %50'si bitti, ama çok inceleme fırsatım olmadı pwork'un paylaştığı files işini görür gibi güncel kodlarla 2008 tarzı server açmak çok sağlam olur https://forum.turkmmo.com/konu/3928533-sayles-server-files-1-99-alt-yapi/
şuan rain inin serverini ndirdim onunla uğraşıyorum eski npc görevleri level görevleri at görevleri hepsini eklemeye gayret edecem bakalım
Senin hazırlayacağın 2008 tarzında bu dediklerimi eklersen çok şahane olur bitirdiğinde kontrol etme şansı verirsin İnşAallah :)

şuan rain inin serverini ndirdim onunla uğraşıyorum eski npc görevleri level görevleri at görevleri hepsini eklemeye gayret edecem bakalım
Senin hazırlayacağın 2008 tarzında bu dediklerimi eklersen çok şahane olur bitirdiğinde kontrol etme şansı verirsin İnşAallah :)
Görmüş olduğun p23 versiyonunun 2008 tarzı ama dediğim gibi amacım yeni sistemleri komple kaldırmak kodları baştan aşağı yok ederek gidiyorum biraz zamanımı alacak ama şundan eminim paylaştığımda bu files ile birçok kişi server açacak iyi forumlar..

Ekli dosyalar

• p23.jpg
    p23.jpg
    347.5 KB · Görüntüleme: 0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri