Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Vm kullanımını single GPU kontrol ile detect etme.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zaza1200
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 719

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1-) Bu paylaştığın ile click bypass yapılmaz. Burada kendini geliştirebilinecek bir kod yok. Basit bir string taraması ve aşması sadece string değiştirmeyle & regedit oynama ile mümkündür.
2-) Sorun zaten hiçbir şey belirtmemen. Asıl kod sahibinin hem kodunu hem açıklamasını birebir kopyalaman. Bir şey yapmadan, bir şey yapmış olduğunun kanıtı budur. İnsanlar salak değil ve salak yerine koymamalısın.
3-) Üslubum gayet uygun olduğunu düşünüyorum. Seni ciddiye almıyorum ama üslubumu da bozmuyorum. Konunu olması gereken yere açsaydın zaten bu yorumlarımı almayacaktın. Bir dahaya doğru alanda, doğru konu açmaya özen göster.
Senin anlama problemin var galiba :D ben bu izlensin click bypass yapılması öğrensin demedim bu konuda insanlar bilgilenmek için content arıyor bende burada paylaştım dedim. Az önce üstte cevap verirken kendisininmiş gibi yansıtması hoş değil diyorsun simdide hiç birşey belirtmemişsin diyorsun herşeyi geçtim babam mısın anam mısın ? konu yanlış yerdeyse kapatılır yada taşınır. Yarar gören olur diye paylaşmışım sen kendine yarar görmüyorsan işine bakabilirsin.

Senin anlama problemin var galiba :D ben bu izlensin click bypass yapılması öğrensin demedim bu konuda insanlar bilgilenmek için content arıyor bende burada paylaştım dedim. Az önce üstte cevap verirken kendisininmiş gibi yansıtması hoş değil diyorsun simdide hiç birşey belirtmemişsin diyorsun herşeyi geçtim babam mısın anam mısın ? konu yanlış yerdeyse kapatılır yada taşınır. Yarar gören olur diye paylaşmışım sen kendine yarar görmüyorsan işine bakabilirsin.
Fazla takma bunlardan çok var bu forumda.Cevap vermen hata

Çoluk, çocukla uğraşmak zor ya. Benim yazdıklarımı hala anlamayacak yada anlamamak isteyen insanda ne bileyim, biraz büyümeli.

Çoluk, çocukla uğraşmak zor ya. Benim yazdıklarımı hala anlamayacak yada anlamamak isteyen insanda ne bileyim, biraz büyümeli.
Bak bak abi oldu şimdide başımıza yahu sen kimsin ki ben seni anlayıp kendime ders çıkarayım da sana göre hareket edeyim ? Niye kendinizi bu kadar önemli sanıyorsunuz xd işine bak artık yeter spama boğdun konuyu.

Tamam haklısın, büyüksün sen kardeşim. Sadece ilk yazdıklarını ve yazdıklarımı oku, ne kadar net cevaplar verdiğimi idrak et. Muhtemelen yorumları sırasıyla okuyan aklı başında insanlar ne kadar net cevaplar verildiğini ve ne kadar saçma cevaplarla yanıtladığını anlayacaklardır. Sana hayatında başarılar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri