raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Vm kullanımını single GPU kontrol ile detect etme.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zaza1200
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 719

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bırak adam paylaşımını yapsın dile getirseydi ne olacak .
İlk olarak burası hile bölümü, anti-cheat yada C++ programlama bölümü değil. Konu tamamen farklı bir yerde. İkinci olarak asıl paylaşımın açıklamasını dahil kendisi oluşturmadan, kendisininmiş gibi yansıtması hoş değil. Üçüncü olarak bana dokunan önce ki iki bahsettiğimdir, sana dokunan nedir?

Yeni yeni konu açıyorum bir satış vs yapmadıgım için alıntı yapmanın önemli oldugunu bilmiyordum, çok niş bi konu oldugu içinde buraya ekledim birşey olmaz görmek istiyorlarsa eklerim bundan sonra yine de teşekkür ederim :)
Çok önemli değil zaten 0 konusu olan adam sana akıl veremez iyi akşamlar.

Çok önemli değil zaten 0 konusu olan adam sana akıl veremez iyi akşamlar.
Paylaşımımım olmaması senden bilgisiz olduğum anlamına gelmiyor, sadece bilmeni isterim. Burada kendimi övecek yada seni aşağılayacak değilim. Senin seviyene, üslubuna yada yaşına inmemeyi tercih ederim.

İlk olarak burası hile bölümü, anti-cheat yada C++ programlama bölümü değil. Konu tamamen farklı bir yerde. İkinci olarak asıl paylaşımın açıklamasını dahil kendisi oluşturmadan, kendisininmiş gibi yansıtması hoş değil. Üçüncü olarak bana dokunan önce ki iki bahsettiğimdir, sana dokunan nedir?
1- Harıl harıl clickleri bypass etmek isteyen adamlar nasıl detect edildiğini anlamadan kendini nasıl geliştirecekler ?
2-Kendimin gibi yansıttıgımı belirten cümle hangisidir? Ben öyle bir cümle kurmadım.
3- Uslubunu düzelt seni ciddiye alıp nazikçe cevap vermeme rağmen bu şekil postumun altını yorumlama.

1- Harıl harıl clickleri bypass etmek isteyen adamlar nasıl detect edildiğini anlamadan kendini nasıl geliştirecekler ?
2-Kendimin gibi yansıttıgımı belirten cümle hangisidir? Ben öyle bir cümle kurmadım.
3- Uslubunu düzelt seni ciddiye alıp nazikçe cevap vermeme rağmen bu şekil postumun altını yorumlama.
1-) Bu paylaştığın ile click bypass yapılmaz. Burada kendini geliştirebilinecek bir kod yok. Basit bir string taraması ve aşması sadece string değiştirmeyle & regedit oynama ile mümkündür.
2-) Sorun zaten hiçbir şey belirtmemen. Asıl kod sahibinin hem kodunu hem açıklamasını birebir kopyalaman. Bir şey yapmadan, bir şey yapmış olduğunun kanıtı budur. İnsanlar salak değil ve salak yerine koymamalısın.
3-) Üslubum gayet uygun olduğunu düşünüyorum. Seni ciddiye almıyorum ama üslubumu da bozmuyorum. Konunu olması gereken yere açsaydın zaten bu yorumlarımı almayacaktın. Bir dahaya doğru alanda, doğru konu açmaya özen göster.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri