romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin35 Server Files

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

quest olarak ekleyin Misali2 tarzıdır notepad++ ile türkçe karakterleri düzenleyebilirsiniz
bu at geliştirme ben daha at görevini katamadım atı alamıyorum ki atı geliştirme bir onraki seviye

Sanki bu dönemler 60 levellik kasklar oyunda vardı ya ben mi yanlış hatırlıyorum :D hiç bir 60 levellik kask yok oyunda. Güzel files ama geliştirmek isteyenler dikkat etsin triton gibi şeyler hiç yok. Kurulumda game içerisindeki configlere dikkat edin ip sorunu vs yaşayabilirsiniz oradaki ayarları doğru yapmak lazım. Elinize sağlık hocam.

1766843168528.png

Buna Offline pazar yapan varmı eklemek istiyorum yardımcı ola bilecek ekleyen felan varmı pleaseeee

Buna Offline pazar yapan varmı eklemek istiyorum yardımcı ola bilecek ekleyen felan varmı pleaseeee
Valla ben de istiyorum ama vs bilgim yok :D bilgi ve tecrübem zayıf. Vakit ayırsam yapar öğrenirim gibime geliyor ama tam emin olamadım bu files üstüne uğraşmak harcadığım zamana değer mi diye.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri