Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Friday Night Funkin' Mobile İncelemesi: Retro Tarzda Eğlenceli Bir Ritim Oyunu
Friday Night Funkin' Mobile, büyük bir tarayıcı oyunu hiti olarak başladıktan sonra şimdi mobile taşınan, eğlenceli, retro tarzda bir ritim oyunudur.
Oyunda, kız arkadaşımızın babasına ve onun bize karşı gönderdiği ilginç karakterlere karşı savaşan bir çocuğu oynuyoruz; ancak her "dövüş" aslında onların söyledikleri notaları bizim de eşleştirmemiz gereken bir şarkı savaşıdır.
Basit oynanış, ekranın üstünden düşen notaları dört hat boyunca vurmak için dokunmamızı gerektirir. Daha yüksek zorluk seviyeleri, yeni mekanikler eklemek yerine sadece daha fazla ve daha hızlı notalar sunar.
Deneyimli ritim oyunu hayranları, hikâye modunun genel zorluğuyla pek zorlanmayacaktır, ancak bu basitlik oyunu, türe yeni başlayanlar için harika bir ilk ritim oyunu yapar. "Serbest Oynama" (Free Play) modunda ise, şarkıları çok daha yüksek zorluklarda deneme şansımız olur.
Temel oyunun şarkı listesi oldukça kısadır ve tamamı hızlı bir şekilde bitirilebilir. Neyse ki, topluluk ekstra içerik için tonlarca mod oluşturmuştur, ancak bu modları mobile kurmak biraz zahmetli olabilir.
Oyunun retro estetiği, klasik bir Flash oyun hissi veriyor ve sevimli anlamsız vokalleri bile bu havayı mükemmel bir şekilde tamamlıyor.
Friday Night Funkin', şarkılar arasındaki zorunlu reklamlar ve menülerdeki banner reklamları aracılığıyla gelir elde eder. Tüm bunlar, tek bir 2,99 $'lık uygulama içi satın alma (iAP) ile kaldırılabilir.
Genel olarak, hızlı molalarda eğlenceli olan, küçük ve sıradan bir ritim oyunudur ve türe yeni başlayanlar için harika bir başlangıç noktasıdır.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
Altın Konu
A Dance of Fire and Ice İncelemesi
- Cevaplar
- 6
- Görüntüleme
- 100
- Cevaplar
- 2
- Görüntüleme
- 29