Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu HATSUNE MIKU: COLORFUL STAGE! İncelemesi

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,280
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,092
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1.jpg

HATSUNE MIKU: COLORFUL STAGE! İncelemesi: Ritim, Gacha ve Sanal Konser Şöleni

HATSUNE MIKU: COLORFUL STAGE!, yalnızca akılda kalıcı Vocaloid parçalarına ve pürüzsüz animasyonlara sahip olmakla kalmayıp, aynı zamanda beklenmedik bir anlatı derinliği ve benzersiz bir sosyal konser deneyimi sunan bir müzik ritim gacha oyunudur. Tabii, para kazanma modeline katlanabilirseniz.

Temelde, tıpkı diğer ritim oyunlarında olduğu gibi, notalara vuruş ritmine göre dokunuyor, basılı tutuyor ve hızlıca kaydırıyoruz. Oynanış akıcı olsa da, zamanlama aralığı oldukça dardır ve kavisli kaydırıcılar gibi bazı nota türleri, özellikle küçük ekranlarda tutturması zor olabilir.

Bir gacha oyunu olduğu için, her şarkıdaki nihai puanımız büyük ölçüde birimlerimizin (unit) nadirliğine ve yükseltmelerine bağlıdır. Bu durum, oynanışı biraz motivasyon kırıcı hale getirebilir; zira uzun vadeli yatırım yapmadan iyi oynasak bile sürekli C veya B notları alabiliriz.

2.jpg

Öte yandan, tüm şarkılar oyun yoluyla elde edilebilir ve hatta eşli oynanış (co-op) ile dereceli maçlar mevcuttur.

Ekibimizi seviye atlatmak ve kostümler üretmek de yoğun bir öğütme (grinding) gerektirir, çünkü malzemeler yavaş düşer ve kaynak harcamadan birimleri yükseltmek zorlayıcıdır.

Neyse ki, oyun bunu ilgi çekici bir hikâyeyle telafi ediyor. Orijinal kadronun kişisel mücadelelerle dolu yolculuğu, tam seslendirmeli görsel roman tarzı ara sahneler aracılığıyla şaşırtıcı derecede içten bir şekilde anlatılıyor.

3.jpg

Oyun ayrıca birkaç günde bir, diğer oyuncularla birlikte canlı bir konsere katılmamıza, avatarlarımızı özelleştirmemize ve ifadelerle (emote) ve ışıklı çubuklarla favori karakterlerimize tezahürat yapmamıza olanak tanıyan ilginç bir "Sanal Gösteri" özelliğine de sahiptir. Bu, çok az mobil oyunun bu kadar başarılı bir şekilde gerçekleştirdiği, görsel olarak çarpıcı ve eğlenceli bir sosyal deneyimdir.

Hatsune Miku: Colorful Stage!, gacha sistemlerini desteklemek için bir dizi uygulama içi satın alma (iAP) yoluyla gelir elde etmektedir.

Para kazanma modeli agresif ve ilerleme zorluğu dik olsa da, oyun parlak, zorlu ve duygusal açıdan zengin bir ritim oyunu olmaya devam ediyor. Vocaloid hayranlarının bu oyuna bayılacağını düşünüyorum.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri