- Konular
- 59,185
- Online süresi
- 4ay 14g
- Reaksiyon Skoru
- 14,227
- Altın Konu
- 2,398
- Başarım Puanı
- 1,051
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 694,336
- DevLira
- 234
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
RAVON İncelemesi: Hardcore Ritim Tutkunları İçin Farklı Bir Deneyim
RAVON, notaların sadece ekranın üstünden düşmekle kalmayıp, aynı zamanda alt, sol ve sağ kenarlardan da kayarak geldiği, inanılmaz derecede sıkı ve hafifçe kafa karıştırıcı (trippy) bir müzik ritim oyunudur.
Her parça, çeşitli karoların şarkı boyunca vurgulandığı 5x3'lük bir ızgara üzerinde oynanır. Notalar hangi taraftan gelirse gelsin, bu vurgulanan karolara ulaştıklarında, puan kazanmak için tam doğru zamanda dokunmalıyız.
Oyunda sadece standart dokunma/basılı tutma notaları olmasına rağmen, oyunun basit temel konsepti şaşırtıcı derecede iyi ve hedeflediği hardcore kitle düşünülerek uygulanmıştır.
Oynanış gerçekten de zorlayıcıdır. Oyun, notalara çok erken veya çok geç dokunmak gibi en ufak hatalarımızda bile bize korkunç notlar vermekten çekinmiyor. Ayrıca daha yüksek zorluk seviyelerinde ızgara boyutu 6x4'e kadar büyüyor.
Diğer müzik oyunlarında bulunan hikâye gibi tüm dolgu içerikler oyundan çıkarılmış. Bunun yerine, görevleri tamamlayarak kazanılan bir para birimi harcayarak yeni şarkıların kilidini açıyoruz.
Oynarken sadece tek bir büyük can sıkıntısı yaşadım: Notaları değerlendirmek için bu kadar dar zaman pencerelerine sahip bir oyunda, kalibrasyon hayati önem taşıyor. Ancak kalibrasyon menüsündeki ses döngüsü (audio loop) kusursuz bir şekilde dönmüyor, bu yüzden zamanlamayı ayarlamaya çalıştıkça kademeli olarak kaymaya devam ediyor.
Bu durum, varsayılan kalibrasyonla oynamama neden oldu ve bu da sadece skorlarımı değil, tüm deneyimi olumsuz etkiledi.
RAVON, şarkıların ilk bölümü için ücretsiz deneme imkânı sunuyor. Bundan sonra kalan bölümleri açmak, skor artırıcılar satın almak veya daha fazla oyun içi para birimi edinmek için uygulama içi satın almalar (iAP'ler) mevcuttur.
Eğer hardcore ritim oyunlarını seviyorsanız ve oyunun benzersiz yaklaşımı ilginizi çekiyorsa, kesinlikle bir şans verin. Bu, ferahlatıcı bir deneyim.
- Konular
- 3,748
- Online süresi
- 6ay 28g
- Reaksiyon Skoru
- 8,005
- Altın Konu
- 947
- Başarım Puanı
- 474
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 86,232
- DevLira
- -12
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)