- Konular
- 1,893
- Çözüm
- 134
- Online süresi
- 1mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 4,001
- Altın Konu
- 140
- Başarım Puanı
- 339
- MmoLira
- 39,500
- DevLira
- 150
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Death From Above İnceleme
Death From Above bağımsız bir savaş oyunu. Oyunu bir kefeye koymak çok zor çünkü ne yazık ki oyun yapmak istediği hiçbir şeyi yapamıyor. Rusya-Ukrayna savaşında geçen oyunun her halinden belli ki oyun propaganda amaçlı yapılmış ve zannımca ne teknik ne de diğer unsurlar göz önünde bulundurulmamış. Zira ben oyuna katlanamadım. Burada siyasi olayları değil oyunları değerlendirdiğimiz için biz işin siyasi kısmına bu kadar değinmekle yetinip oyunun yapmaya çalıştıklarına bir bakalım.
Drone
Oyunun tek ve en temel mekaniği bir drone üstüne kurulu. Oyunu açtığınızda sizi birkaç çizim karşılıyor ve uzun lafın kısası esir düştüğünüz kamptan bir şekilde kurtuluyorsunuz, elinizde yalnızca bir adet drone ve sınırsız bomba mevcut. Oyun size ilk başta hemen komuta merkezi ile iletişime geçmek adına bir radyo kulesini aktif hale getirmenizi söylüyor. Sonrasında da tam manasıyla oyun başlıyor.
Oyunda yegâne amacınız bol bol düşman temizlemek. Düşman temizledikçe puan kazanıyor bu kazandığınız puanlarla da oyunu kaybetmemiş oluyorsunuz. Drone ’ununuz düşerse bu size eksi puan yazıyor. Düşmanları temizlemek hayli basit, çünkü oyunda ben yapay zekâ namına bir şey göremedim. Sadece sağa sola koşuşturan birkaç NPC ve onları vururken sinir harbi geçiren ben vardım. Kafası kopmuş tavuk gibi sağa sola koşuşturuyorlar sadece. Oyunda bir zorluk seviyesi olmadığı için bunu da böyle oynamak zorundasınız.