BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Vds Sunucu Kurulumu İçin Yardım.!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NemeSiS3689
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 292

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

FreeBSD 13 64 bit işletim sistemli VDS sunucu kiraladım. Ancak bir türlü MariaDB veya MySQL5.6 kuramadım her seferinde hatalar alıyorum. Sunucuyu Anksofttan kiraladım ancak hiçbir platformda ya da yapay zekada da çözüm bulamadım bir türlü kuramadım. Eksiksiz kurulumu nasıl yaparım? Yardımcı olur musunuz?

hocam size şunu söyleyeyim sorununuz şu olabilir ; mysql.sock' (2) hatası genelde yeterli depolama alanı olmadığından kaynaklanıyor.Bilişim Firmanız ile konuşarak arttırın ve tekrar deneyin.Zorda kalırsanız Bilişim firmasından kurulum isteyin,rica edin onlar da depolama alanının yetersiz olduğunu anlayacaktır.Ona göre müdahelede bulunurlar.
Hocam cevabınız için teşekkür ederim ancak ücret karşılığında bile mysql veya mariadb yüklemiyorlar. Ayrıca sunucuyu test amaçlı düşük sistemli aldım eğer sunucu başarılı bir şekilde kurulursa en yüksek makinelere geçeceğimi söyledim. 50 gb olması lazım makine belleğinin ve arayüzden baktığımda sadece 7gb'ı dolu görünüyor. Yani 43gb kadar boş yer var.

Anksonfta 3 aylık bir deneyimim (Olmaya çalıştı) mysql.sock (2) hatası portlar veya bu dosyayı dizine oluşturamamasından kaynaklı bunu firmaya iletmeme rağmen herhangi bir tatmin edici cevap alamadım. Firmayı kötülemek istemiyorum ama 5 ücretsiz format hakkınız var ben deneme yanılma yoluyla 15 kez formatladım gerisini siz düşünün.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim ancak ücret karşılığında bile mysql veya mariadb yüklemiyorlar. Ayrıca sunucuyu test amaçlı düşük sistemli aldım eğer sunucu başarılı bir şekilde kurulursa en yüksek makinelere geçeceğimi söyledim. 50 gb olması lazım makine belleğinin ve arayüzden baktığımda sadece 7gb'ı dolu görünüyor. Yani 43gb kadar boş yer var.
Aynı sorun başıma geldiği için söylüyorum bu gibi olaylarda bilişimin hatası çok,ya dediğim gibi depolama alanı şişiyor, ya da bilişim tarafından anlık shutdown yaşanıyor ve tmp dosyaları silinmiyor bu da mysqlun yeniden kurma ihtiyacı doğuruyor.

Anksonfta 3 aylık bir deneyimim (Olmaya çalıştı) mysql.sock (2) hatası portlar veya bu dosyayı dizine oluşturamamasından kaynaklı bunu firmaya iletmeme rağmen herhangi bir tatmin edici cevap alamadım. Firmayı kötülemek istemiyorum ama 5 ücretsiz format hakkınız var ben deneme yanılma yoluyla 15 kez formatladım gerisini siz düşünün.
An itibarıyla sunucuyu iptal ettirdim, çok sıkıntı yaşadım lib mysql mariadb gibi ve bunları çözemedim forumlarda da adam akıllı destek bulamadım libler konusunda. Anksoft'un iyi yanı şu ki freebsd 13.1 yüklü ise 13.2 gibi 13ün üstündeki sürümlerini isteğe göre yüklemeleri, o konuda yardımcı oluyorlar ama maalesef ana freebsd 13.1 isoları da bozuk. Yine de teşekkür ediyorum kendilerine sürümler konusunda yardımcı olmaya çalıştılar

An itibarıyla sunucuyu iptal ettirdim, çok sıkıntı yaşadım lib mysql mariadb gibi ve bunları çözemedim forumlarda da adam akıllı destek bulamadım libler konusunda. Anksoft'un iyi yanı şu ki freebsd 13.1 yüklü ise 13.2 gibi 13ün üstündeki sürümlerini isteğe göre yüklemeleri, o konuda yardımcı oluyorlar ama maalesef ana freebsd 13.1 isoları da bozuk. Yine de teşekkür ediyorum kendilerine sürümler konusunda yardımcı olmaya çalıştılar
dc: s1nwar
ekleyin yardımcı olacağım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri