Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Vds Sunucu Kurulumu İçin Yardım.!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NemeSiS3689
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 287

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

FreeBSD 13 64 bit işletim sistemli VDS sunucu kiraladım. Ancak bir türlü MariaDB veya MySQL5.6 kuramadım her seferinde hatalar alıyorum. Sunucuyu Anksofttan kiraladım ancak hiçbir platformda ya da yapay zekada da çözüm bulamadım bir türlü kuramadım. Eksiksiz kurulumu nasıl yaparım? Yardımcı olur musunuz?

Sizin için aşşağıya bıraktım türkmmo forum konusundan rahatlıkla MariaDB veya MySQL5.6 kura bilirsiniz iyi forumlar dilerim.

Hocam çok teşekkür ederim ancak şifre oluşturma kısmında "Enter password: <burayı boş bırakın.>" kısmına kadar geliyorum entera basıyorum sonrasında yeni şifre belirleme ekranı gelmiyor şöyle yazılar çıkıyor

"mysqladmin: connect to server at 'localhost' failed
error: 'Can't connect to local server through socket '/var/run/mysql/mysql.sock' (2)'
Check that mariadbd is running and that the socket: '/var/run/mysql/mysql.sock' exists!"

Mysql 5.6 pkg desteği kalktı, eğer kurmak istiyorsanız portstan indirip build etmeniz gerekiyor.

Ayrıca sunucu 64bit fakat derlediğiniz dosya 32bit ise oyununuz çalışmayacaktır.
Hocam cevap için teşekkür ederim ancak şuan freebsd 14 e geçtim ve 64 bitten başka seçenek yok. Dolayısıyla MySQL konusunda acemiyim bana tam anlatım lazım ancak hiçbir yöntem sorunumu çözmedi. Forumdaki neredeyse tüm fileslar mysql 5.5- 5.6 - 5.7 istiyor ancak bir türlü kurulmuyor MariaDB'de ise yaşadığım sorunu postumun altında başka bir kullanıcıya yazdım.

hocam size şunu söyleyeyim sorununuz şu olabilir ; mysql.sock' (2) hatası genelde yeterli depolama alanı olmadığından kaynaklanıyor.Bilişim Firmanız ile konuşarak arttırın ve tekrar deneyin.Zorda kalırsanız Bilişim firmasından kurulum isteyin,rica edin onlar da depolama alanının yetersiz olduğunu anlayacaktır.Ona göre müdahelede bulunurlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri