Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hades 2: Nintendo Switch 2 Edition incelemesi

GUNNERIUS

Co-Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Co Admin
Admin
Konular
3,748
Online süresi
6ay 28g
Reaksiyon Skoru
8,004
Altın Konu
947
Başarım Puanı
474
TM Yaşı
17 Yıl 3 Ay 12 Gün
MmoLira
86,214
DevLira
-12

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Orijinal Hades , oynadığım türünün ilk oyunu ve birkaç yıl önce popüler hale gelmesinden bu yana aksiyon roguelike oyunlarının Steam'de her yerde boy göstermeye başlamasının bir tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Tüm zamanların klasiği olarak kabul ediliyor ve haklı olarak da öyle.

1760464087348.png

Ama şimdi, Hades 2 çıtayı bir kez daha yükseltmek için burada. Supergiant Games ekibi, işlerinde usta olduklarını kanıtladı ve türün hayranları, ister erken erişime sahip olsunlar ister 1.0'ın çıkışıyla ilk kez oynasınlar, harika bir deneyim yaşayacaklar.

Hades 2, orijinal oyuna çok benziyor; aynı oynanış formülüne sahip, ancak neredeyse her açıdan daha rafine. Mayıs 2024'te çıktığında Steam erken erişim üzerinden satın aldım, ancak o zaman oyun tamamen çıkana kadar beklemeye karar verdim. O gün geldi ve kararımdan çok memnunum.

Devam oyununda, her gece gücünüz yavaş yavaş artarken, yetenekler kazanırken ve her boss savaşında ustalaşarak onları kolayca temizleyebileceğiniz hale gelene kadar daha iyi özellikler, daha ilginç silahlar ve benzersiz biyomlar ile çıtayı yükseltiyoruz.

1760464102748.png

Farklı erken erişim güncelleme notlarına baktığımızda, Supergiant'ın oyunun erken erişim dönemini her yamayla birlikte geliştirip yineleyerek, tıpkı ilk oyun gibi bu oyunu da maksimum potansiyeline ulaştırmaya çalıştığı açıkça görülüyor. Hades 2'nin yeni karakterleri ve benzersiz yetenekleri eğlenceli ve farklı güçleri bir araya getirip eşleştirerek, donanımlı silahınız ve belirli bir görev için mükemmel kombinasyonu bulmak, bu türde eşi benzeri olmayan bir his.

Benzer şekilde, Hades 2 de orijinaliyle aynı kaderi paylaşıyor; ilk birkaç biyomu tekrar tekrar oynamak sıkıcı hale gelebiliyor, ancak silahları değiştirmek, farklı tanrılardan farklı lütuflar almak ve yol boyunca inanılmaz derecede tatmin edici dövüşlerin tadını çıkarmak bunu büyük ölçüde hafifletiyor.

Hades 2'de , Hades 1'in kahramanı Zagreus'un yerine, Titan Chronos yeraltı dünyasının kontrolünü ele geçirip ailesini (Zagreus, Persephone ve Hades dahil) kaçırdığı için, küçük kız kardeşi Melinoë geçer. Böylece, ailesinin tahtını geri almak için cehenneme geri dönmek zorunda kalacağı oyunda birçok olay ve sürpriz yaşanır.

Chronos, Hades 2'de panteondaki serinin diğer karakterleri kadar etkileyici bir güç ve Melinoë, yeraltı dünyasının genç cadı benzeri prensesi olarak masaya yeni bir şey getiriyor ve Zagreus'un alaycı tavrından büyük bir değişiklik sunuyor.

Hades 2'nin yüksek tempolu oynanışı, tanrıların size yeni güçler ve yetenekler sunmasıyla eğlenceli diyaloglarla yavaşlatılıyor ve bu benim için hiç sorun değil. Hayranların bu tanrılar ve figürler arasında favorileri olacak. Hades 1'deki Zagreus ile tanrılar arasındaki şakalaşmayı , Melinoë'nin bu oyundaki saygılı tavrına kıyasla biraz daha fazla sevdiğimi düşünüyorum, ancak her konuşma ustaca canlandırılmış ve her geceki karşılaşmalarda bile dinlemeye değer.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri