- Konular
- 114
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 158
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 186
- MmoLira
- 6,185
- DevLira
- 75
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kendi kendine rolleniyorsun kıyamam yayan hesaplarla da kendine like atıp yorumlarının tuttugunu filan zannetmen de ayrı ironik
neyse bu kadar yeter sana
üzülme birgün sende çöplükten çıkıp bir birey olarak dikkat çekebileceksin şaplağa kafaya çaaaaaaaat
![]()
Yazdıklarından tek anladığım şey, seni karakter seçim ekranında unutmuşlar biri enter tuşuna bassa da gerçek hayata dönsen. Ne kullanıyorsan aynen o şekilde devam et kafası iyi gelmiş sana belli parada kazandırıyor yazık bizimkilerde düşünme yeteneği olsa zaten senin gibi kolsuz bacaksız zekasız adamlardan hile koruması almazlar. bu da benim son sözüm olsun gerçekten ve gerçekten iyigünler diliyorumm
- Konular
- 1
- Online süresi
- 9d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 147
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 5,597
- DevLira
- 0
Aynen fMetin Hackshield devam senYazdıklarından tek anladığım şey, seni karakter seçim ekranında unutmuşlar biri enter tuşuna bassa da gerçek hayata dönsen. Ne kullanıyorsan aynen o şekilde devam et kafası iyi gelmiş sana belli parada kazandırıyor yazık bizimkilerde düşünme yeteneği olsa zaten senin gibi kolsuz bacaksız zekasız adamlardan hile koruması almazlar. bu da benim son sözüm olsun gerçekten ve gerçekten iyigünler diliyorumm
1.5 dakikada clientten korumayı çektim koparttım çer çöp şeylerle ilgilenme işin bitince uğra bana sana gerçek anticheatin nasıl birşey oldugunu hissettireyim 
- Konular
- 114
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 158
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 186
- MmoLira
- 6,185
- DevLira
- 75
Aynen fMetin Hackshield devam sen1.5 dakikada clientten korumayı çektim koparttım çer çöp şeylerle ilgilenme işin bitince uğra bana sana gerçek anticheatin nasıl birşey oldugunu hissettireyim
![]()
o kadar düşük iqlusun ki şu çarın sana ait olduğuna eminim
- Konular
- 1
- Online süresi
- 9d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 147
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 5,597
- DevLira
- 0
biz senin gibi sünepe miyiz korumayı sadece client üzerinden sağlayalım hadi sakız gibi yapıştıkça uzama yeter işine bak
Senin için koskoca RASCAL AC UĞRADI diye pazar açtım artık bulamıyorsan da o senin çöplüğüno kadar düşük iqlusun ki şu çarın sana ait olduğuna eminim
Ekli dosyayı görüntüle 155697

- Konular
- 21
- Online süresi
- 15d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 46
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 5,302
- DevLira
- 0
Rascalda veya svside olsan hile çalışır büyük kısmını en fazla engellersin. Hilenin önüne tamamen geçemezsin. Rascal pc anasını ağlatıyor çok uzun zaman piyasada kalacağını zannetmiyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)