Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

RASCAL HİLELERİ HAKKINDA ÇEKİLEN BU VİDEO HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR?

dreamstone

Level 7
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
114
Online süresi
2mo 19d
Reaksiyon Skoru
158
Altın Konu
0
Başarım Puanı
186
MmoLira
6,170
DevLira
75
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Rascal'da bildiğiniz üzere sadece client taraflı engel var fakat bunu aştıktan sonra eğer başka bir hile koruması kullanmıyorsanız bu şekilde sunucunuzda bütün hileler çalışıyor. Sizce rascal aldığı parayı hak ediyor mu?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Rascalda veya svside olsan hile çalışır büyük kısmını en fazla engellersin. Hilenin önüne tamamen geçemezsin. Rascal pc anasını ağlatıyor çok uzun zaman piyasada kalacağını zannetmiyorum
Videoyu kendisi çekmiş :D Svside'i teknik problemlerden dolayı 1 günlük kapalı bırakınca pack açığı kullanarak oyunda animasyon efektini kaldırıp video çekmiş tabi fark edilince tüm çarları ban yiyip bide benden ban yiyince sunucuya sarma işini bitirdi kimse iplemeyince :D Baktı benden de ban yedi daha giremeyecek diye oturup ağlamalar başladı :D

Hayırlısı olsun canım çok güzel video ben acayip beğendim :D Ne kadarlık emeğiniz çöp oldu oturup ona ağla biraz :D He bu arada svside tekrar aktif daha çalışmaz pack açığınız :D

Neyse oturup verdiğiniz emeklerin çöp olmasına ağlayın biz iyiyiz devamkeeeeeeeee :D

ben videoyu gördüm sadece paylaştım bu oyunu oynamıyorum. svside olmasa rascal bir çöp. bütün hileleri zaten svside engelliyor. kendini çok yükseklerde görme bence çok sert düşersin aşağıya. sizin yaptığınızı zamanında çok yapanlar oldu pack taraflı hile açmayı engelleyip banladığın adamları başka sunuculara sokmayarak hile korumasına bırak 50 100k paraları bedava verseler serverime sokmam. konuşma tarzına da bakılacak olursa beyninin içi bomboş olduğu çok belirgin ortada. gerçekten ve gerçekten saygılarrr
Kendi kendine rolleniyorsun kıyamam ya :D yan hesaplarla da kendine like atıp yorumlarının tuttugunu filan zannetmen de ayrı ironik :D neyse bu kadar yeter sana :D üzülme birgün sende çöplükten çıkıp bir birey olarak dikkat çekebileceksin şaplağa kafaya çaaaaaaaat :D

Yazdıklarından tek anladığım şey, seni karakter seçim ekranında unutmuşlar biri enter tuşuna bassa da gerçek hayata dönsen. Ne kullanıyorsan aynen o şekilde devam et kafası iyi gelmiş sana belli parada kazandırıyor yazık bizimkilerde düşünme yeteneği olsa zaten senin gibi kolsuz bacaksız zekasız adamlardan hile koruması almazlar. bu da benim son sözüm olsun gerçekten ve gerçekten iyigünler diliyorumm
Bizde hiç bir zaman o bahsettiğin maaşlı elaman tarzında kimse olmadı , bizi önerenler genelde kardeşlerimiz dostlarımız , hilesiz oyun keyfi yaşayan insanlar oldu ki hala yaşıyorlar :D

Bu konudan sonra bu cuma 4 farklı sunucu RASCAL ile beraber açılıyor girmek istersen eğer haber et sunucuları özelden göndereyim :D

Kendi kendinize rolleniyorsunuz hile açamıyorsunuz keyif alamıyorsunuz ya he bide ben banladıysam oyunun tadına da varamıyorsunuz anca işte bu şekil ağlamalar devam :D

Neyse öpüyorum gözlerinden seninde yormuşsun kendini 2 saat boş kelime yazarak :D he ek not olarak etiket olarak attığın insanlarda RASCAL'ı tercih ediyorlar :D

Ya yürü git sen her rascal dediğinde bi gülme geliyor ne bu hile koruması falan mı? Svside abin olmasa seni kimsenin iplediği yok da neyse öptüm hadi hidayet abine selam söyle sayesinde piyasada free ekmek yiyosun işin kötü tarafı söylediklerine kendin bile inanmışsın yazık kafana

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Videoyu kendisi çekmiş :D Svside'i teknik problemlerden dolayı 1 günlük kapalı bırakınca pack açığı kullanarak oyunda animasyon efektini kaldırıp video çekmiş tabi fark edilince tüm çarları ban yiyip bide benden ban yiyince sunucuya sarma işini bitirdi kimse iplemeyince :D Baktı benden de ban yedi daha giremeyecek diye oturup ağlamalar başladı :D

Hayırlısı olsun canım çok güzel video ben acayip beğendim :D Ne kadarlık emeğiniz çöp oldu oturup ona ağla biraz :D He bu arada svside tekrar aktif daha çalışmaz pack açığınız :D

Neyse oturup verdiğiniz emeklerin çöp olmasına ağlayın biz iyiyiz devamkeeeeeeeee :D

ben videoyu gördüm sadece paylaştım bu oyunu oynamıyorum. svside olmasa rascal bir çöp. bütün hileleri zaten svside engelliyor. kendini çok yükseklerde görme bence çok sert düşersin aşağıya. sizin yaptığınızı zamanında çok yapanlar oldu pack taraflı hile açmayı engelleyip banladığın adamları başka sunuculara sokmayarak hile korumasına bırak 50 100k paraları bedava verseler serverime sokmam. konuşma tarzına da bakılacak olursa beyninin içi bomboş olduğu çok belirgin ortada. gerçekten ve gerçekten saygılarrr

Üzülmen bitince ticket açarsın belki bir başka zaman dilimi içerisinde banını kaldırırım şöyle 2-3 sene sonra filan :D

Geçebiliyorsan geçsene :D Zaten bunca hileci salak bi sen akıllısın dimi :D Değil sen sen gibi 500 tanesini bir araya getirsen bir tane rascal stringi etmezsiniz çöplükler sizi :D Pack koruması olmayan sunucularda kendinizce bir aksiyon aldınız şaplağı kafaya yediğiniz gibi sunucudan da oldunuz oyundan da , neyse yorum atıyorum ki konu hype alsın da belki 1-2 kişi seni destekler mutlu olursun :D

Öpüyorum yanacıklarından :D

kuş kadar zekan yok gelip benle sidik yarışına girme. ben bırak senin hile koruması sattığın servere girmeyi senin selam verdiğin adamın yanından dahi geçmem benim kalemim adam mısın ki sen burada kalkıp da ban açmaktan falan bahsediyorsun. çocuksun işte. oyunun kaynak kodlarından neyi nereden fixleyeceğinden haberin yok sağdan soldan uydurma pack koruma saniyede 9999999999999999999 kontrol atan bilgisayarı allahla yer yüzü arasında indirip kaldıran çağ dışı kontrollerinle sözde hile koruması satıyorsun. sen bırak bana şaplağı atmayı 1 tane dişi sineğe şaplak atamazsın çünkü çocuksun daha biraz büyü bence. bu uyduruk hile korumanı da anca senin gibi hiç bir şeyden anlamayan sünepe adamlar alıyor bu kadarlık adamsın işte pardon çocuky
Kendi kendine rolleniyorsun kıyamam ya :D yan hesaplarla da kendine like atıp yorumlarının tuttugunu filan zannetmen de ayrı ironik :D neyse bu kadar yeter sana :D üzülme birgün sende çöplükten çıkıp bir birey olarak dikkat çekebileceksin şaplağa kafaya çaaaaaaaat :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri