romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Satıyorum 0.20 Salise

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Androids
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 966
  • Etiketler Etiketler
    #android

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@xcupra1881 bu yolda tek olduğumu hâlâ öğrenemediniz gitti kucaktan kucağa zıplayanlar sizlersiniz 10 Kişisiniz yaptığınız bir tane düzgün iş yok parasızlıktan insanları dolandırıyorsunuz.
konun benle alakası nedir hocam öğrene bilirmiyim ?

Arkadaşlar yaptığınız yorumlara dikkat etmelisiniz. Forum kurallarına aykırı birbirinize hakaret, küfür içerikli konuşma yapmanız yanlıştır. Forum kurallarına Uyarak hareket etmeniz gerekmektedir. İyi Forumlar dilerim.

Arkadaşlar yaptığınız yorumlara dikkat etmelisiniz. Forum kurallarına aykırı birbirinize hakaret, küfür içerikli konuşma yapmanız yanlıştır. Forum kurallarına Uyarak hareket etmeniz gerekmektedir. İyi Forumlar dilerim.
ADROİD DENEN ADAM KRAL ADAMIN ÖNDE GİDENİDİR ADAMA NYE BAN ATIYON FORUMDA HERKESE KATKISI OLMUŞ ADAMDIR

ADROİD DENEN ADAM KRAL ADAMIN ÖNDE GİDENİDİR ADAMA NYE BAN ATIYON FORUMDA HERKESE KATKISI OLMUŞ ADAMDIR
Forum Kuralları açıkca bellidir. Burada gerekli düzeni sağlamak biz yönetim ekibinin görevlerindendir. ANDROİD nickli arkadaşımızda karşılık vererek hakaret içerikli mesajlar yazmıştır. Bu durum forum kurallarına aykırı bir durumdur. Forum Kuralları çiğnenemez ve gerekli işlemler biz yönetim ekibi tarafından işlem sağlanır. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Bu işleyişi Bizler sağlamak durumundayız. Yargılamadan önce yapılan hataları ve forum kurallarına göz atmanızı tavsiye ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri