kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

0.20 Salise

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Androids
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 572
  • Etiketler Etiketler
    #android

Androids

Android
TM Üye
Üye
Konular
82
Online süresi
1mo 19d
Reaksiyon Skoru
224
Altın Konu
2
Başarım Puanı
116
MmoLira
12,423
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

yarım hücreli canlı bu hile fixleneli ne kadar zaman oluyor eski videoyu sanki yeni bir şeymiş gibi atmışsın. videodaki hesap Orman99 hesabı. sen giderken biz dönüyorduk yalama herif..

yarım hücreli canlı bu hile fixleneli ne kadar zaman oluyor eski videoyu sanki yeni bir şeymiş gibi atmışsın. videodaki hesap Orman99 hesabı. sen giderken biz dönüyorduk yalama herif..
Delüzyonelliğin zirvesisin her yerde böyle şeyler söyleyip milleti de kendine inandırma çaban yok mu kopartıyor beni tarih saat açık video atsam bu sefer tarih saati ileri çekti geçmiş video dersin ulan... Orman99 hesabı benim ise hesabın açıldığı tarihi de öğeyi denetle yapmadan da atsana madem " eski video hile fixledin " xD xD

Delüzyonelliğin zirvesisin her yerde böyle şeyler söyleyip milleti de kendine inandırma çaban yok mu kopartıyor beni tarih saat açık video atsam bu sefer tarih saati ileri çekti geçmiş video dersin ulan... Orman99 hesabı benim ise hesabın açıldığı tarihi de öğeyi denetle yapmadan da atsana madem " eski video hile fixledin " xD xD

canlı canlı oyuna girip video çek boş yorum yapma

Güzel video

fakat kelimelerimize dikkat ederek konuşalım lütfen

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri