- Konular
- 8
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 79
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 6,005
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
sence o fileslerde olduğunu bilmiyormuyum onlar ben yaptım ettim diye paylaşmıyor kullanıyor geçiyor bir çoğunada zaten istemiştir kendim vermişimdir ama senin gibi ben yaptım diye ukalalık edip 5 dakikalık işlerin üstüne çökmüyorlar söyleyeceklerim bu kadar herkes yaptığıyla zaten kendini belli eder böyle ufak şeyler paylaşıyım derken karakterinizi ortaya koymayın. Söyleyeceklerim bu kadar artık kendinlede tartışabilirsin by developırr.Sen herşeye benim diye atlıyormusun böyle ? Gördüğün oyun benim diyorsun Çoğu güncel 1-99 1-105 Fileslerde var zaten
Ben görüp beğendim kendim için yaptım ama daya iyisini yaptığım için paylaştım işine yarıyan olur diye , 5 dakikalık iş yapması bunu Sen her konuya gir bak aynı yaptıgın seyler varsa benim diye yaz .
- Konular
- 4
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 2 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 1,013
- DevLira
- 3
Vaktim değerli burda Senle tartışamamsence o fileslerde olduğunu bilmiyormuyum onlar ben yaptım ettim diye paylaşmıyor kullanıyor geçiyor bir çoğunada zaten istemiştir kendim vermişimdir ama senin gibi ben yaptım diye ukalalık edip 5 dakikalık işlerin üstüne çökmüyorlar söyleyeceklerim bu kadar herkes yaptığıyla zaten kendini belli eder böyle ufak şeyler paylaşıyım derken karakterinizi ortaya koymayın. Söyleyeceklerim bu kadar artık kendinlede tartışabilirsin by developırr.
ben senin fikrine çökmüyorum eğer çökseydim , oraya bana ayittir yazar geçerdim .- Katılım
- 12 Eyl 2025
- Konular
- 4
- Online süresi
- 3d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 49
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 716
- DevLira
- 3
Paylaşım için teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)