romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Lonca SKOR Board New

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pasha5253
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sen herşeye benim diye atlıyormusun böyle ? Gördüğün oyun benim diyorsun Çoğu güncel 1-99 1-105 Fileslerde var zaten
Ben görüp beğendim kendim için yaptım ama daya iyisini yaptığım için paylaştım işine yarıyan olur diye , 5 dakikalık iş yapması bunu Sen her konuya gir bak aynı yaptıgın seyler varsa benim diye yaz .
sence o fileslerde olduğunu bilmiyormuyum onlar ben yaptım ettim diye paylaşmıyor kullanıyor geçiyor bir çoğunada zaten istemiştir kendim vermişimdir ama senin gibi ben yaptım diye ukalalık edip 5 dakikalık işlerin üstüne çökmüyorlar söyleyeceklerim bu kadar herkes yaptığıyla zaten kendini belli eder böyle ufak şeyler paylaşıyım derken karakterinizi ortaya koymayın. Söyleyeceklerim bu kadar artık kendinlede tartışabilirsin by developırr.

sence o fileslerde olduğunu bilmiyormuyum onlar ben yaptım ettim diye paylaşmıyor kullanıyor geçiyor bir çoğunada zaten istemiştir kendim vermişimdir ama senin gibi ben yaptım diye ukalalık edip 5 dakikalık işlerin üstüne çökmüyorlar söyleyeceklerim bu kadar herkes yaptığıyla zaten kendini belli eder böyle ufak şeyler paylaşıyım derken karakterinizi ortaya koymayın. Söyleyeceklerim bu kadar artık kendinlede tartışabilirsin by developırr.
Vaktim değerli burda Senle tartışamam :D ben senin fikrine çökmüyorum eğer çökseydim , oraya bana ayittir yazar geçerdim .

Paylaşım için teşekkürler

paylaşım için teşekkürler

Tarafımca Virus total Eklenmiştir Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri