Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Profesyonel Launcher - [CPP - NetFramework] - BETA SÜRÜM

5.00 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

virüs total mi indirecek insanlar?

virüs total mi indirecek insanlar?
Bu kadar düşmez insan :D 23 kişi indirdi ve kullandı virüs total ile indirmiş olamazlar değil mi, bu kadar mı düştün? Linki değiştirecek kadar mı düştün ? AMca oğlu yani yazık :D

Bu kadar düşmez insan :D 23 kişi indirdi ve kullandı virüs total ile indirmiş olamazlar değil mi, bu kadar mı düştün? Linki değiştirecek kadar mı düştün ? AMca oğlu yani yazık :D
Forumun kurallarını umursamayan bir insana, kuralların karşısında boyun eğdirmek ne zamandan beri düşmek oldu?

Forumun kurallarını umursamayan bir insana, kuralların karşısında boyun eğdirmek ne zamandan beri düşmek oldu?
Yorumları okuyan birisi, indiren kişileri rahatlıkla görebilir. Senin linki değiştirip, 5 yaşındaki çocuklar gibi davrandığını da anlar. Üzüldüm sana tekrardan. Ama bu kadar kıskanma takma kafana eğitim filan almak istersen gel ben sana her gün öğretirim. İnsanlığı da öğrenirsin, programlamayı da. Link düzgün daha fazla saçmalamadan konumdan uzaklaşabilirsin.

Yorumları okuyan birisi, indiren kişileri rahatlıkla görebilir. Senin linki değiştirip, 5 yaşındaki çocuklar gibi davrandığını da anlar. Üzüldüm sana tekrardan. Ama bu kadar kıskanma takma kafana eğitim filan almak istersen gel ben sana her gün öğretirim. İnsanlığı da öğrenirsin, programlamayı da. Link düzgün daha fazla saçmalamadan konumdan uzaklaşabilirsin.
Sadece gülüyorum. Neye güldüğümü çok sonradan anlayacağın için daha da keyfim yerinde. Hadi bb.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri